Teknik Anadolu lisesi mi yoksa düz Anadolu lisesi mi?

teşekkürler

ben geçenlerde bizim eve yakın bir anadolu meslek lisesi keşfettim.Sitesinde falan baya bölümlerle alakalı videolar vardı lise dikkatimi çekti ordan araştırdım.Şuanki puanı 75 ancak her sene obp puanı en az 7 puan artıyor benimde tahminlerimde obp puanım 83 gibi bişey olur.

Gidip konuşup bilgi de alabilirsiniz. Fırsatları vs konusunda. Proje Mesleki Teknik bulunmakta bulunduğum ilçede, LGS yüzdelik dilim ile alıyor. Yanlış bilmiyorsam %29 makine, %21 bilişim vs idi. Çevremdeki aileler çocuklarını oraya göndermek istiyor çoğunlukla. Kısaca gideceğiniz liseyi, liseye gitmek için değil fırsatları ve köklülüğü açısından inceleyin. OBP niz 83 imiş. 89-90 altında iyi lise gelmiyor şu an ki sistemde.

O OBP puanı ile zaten gideceğiniz Anadolu lisesinden hayır gelmez mesleğe gidin daha iyi.

Proje Mesleki Teknik bulunmakta bulunduğum ilçede, LGS yüzdelik dilim ile alıyor. Yanlış bilmiyorsam %29 makine, %21 bilişim vs idi. .
Öyle yüzdelik dilimlerle alan meslek liseleri Anadolu liseleriyle yarışır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…