Teknik Anadolu lisesi mi yoksa düz Anadolu lisesi mi?

Düz Anadolu liselerinden bazıları nitelikli olmaya aday oluyorlar onlarda fena olmuyor. Disiplinli olanlarından bahsediyorum. Anadolu liseleri zaten köklü bir lise ise düzden proje okulu oluyorlar. Hani düz Anadolu liselerinin de arasında rekabet var sen şimdi 98 OBP puanı ile öğrenci alan merkezi bir Anadolu lisesi bitirirsin bayağı avantajı oluyor onların en basit arkadaş ortamı falan şahane olur, ders ortamın olur çalışkan kişi sayısı fazla olur ama obp düşerse ortamda değişir. Daha tempolu ders çalışırsın böylece, bir de meslek liselerinden de mümkün olduğunca 300 puan üzeri öğrenci kabul edenlerini seçmek gerekiyor bence.
teşekkürler

ben geçenlerde bizim eve yakın bir anadolu meslek lisesi keşfettim.Sitesinde falan baya bölümlerle alakalı videolar vardı lise dikkatimi çekti ordan araştırdım.Şuanki puanı 75 ancak her sene obp puanı en az 7 puan artıyor benimde tahminlerimde obp puanım 83 gibi bişey olur.

Teşekkürler

Ben geçenlerde bizim eve yakın bir Anadolu meslek lisesi keşfettim. Sitesinde falan bayağı bölümlerle alakalı videolar vardı lise dikkatimi çekti oradan araştırdım. Şu anki puanı 75 ancak her sene OBP puanı en az 7 puan artıyor benim de tahminlerimde OBP puanım 83 gibi bir şey olur.

Gidip konuşup bilgi de alabilirsiniz. Fırsatları vs konusunda. Proje Mesleki Teknik bulunmakta bulunduğum ilçede, LGS yüzdelik dilim ile alıyor. Yanlış bilmiyorsam %29 makine, %21 bilişim vs idi. Çevremdeki aileler çocuklarını oraya göndermek istiyor çoğunlukla. Kısaca gideceğiniz liseyi, liseye gitmek için değil fırsatları ve köklülüğü açısından inceleyin. OBP niz 83 imiş. 89-90 altında iyi lise gelmiyor şu an ki sistemde.

Teşekkürler.

Ben geçenlerde bizim eve yakın bir Anadolu meslek lisesi keşfettim. Sitesinde falan bayağı bölümlerle alakalı videolar vardı lise dikkatimi çekti oradan araştırdım. Şu anki puanı 75 ancak her sene OBP puanı en az 7 puan artıyor benim de tahminlerimde OBP puanım 83 gibi bir şey olur.

O OBP puanı ile zaten gideceğiniz Anadolu lisesinden hayır gelmez mesleğe gidin daha iyi.

Proje Mesleki Teknik bulunmakta bulunduğum ilçede, LGS yüzdelik dilim ile alıyor. Yanlış bilmiyorsam %29 makine, %21 bilişim vs idi. .
Öyle yüzdelik dilimlerle alan meslek liseleri Anadolu liseleriyle yarışır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı