Teknik Bilgiler | Bitcoin

Lamborghini Newport Beach galerisi arabaları Bitcoin ile satmaya başladıklarını duyurmuştu. Bu BitCoin işi çok fena aslında ama iyi öğrenmek lazım.

İyi de o kriptografileri ve köklerini kim ne yapıyor?
Niye bunun için bana para ödüyor?
İşin içinde gerçek para olmadan dönmez bu devran.

Ya ne kadar para verecek, elektrik faturasını bile karşılamaz.

Çıkartmaz olur mu hiç ?

Siz yazının başını okumadınız anlaşılan;

SypeR dedi:
Bitcoin aslında hepimizinde bildiği gibi sanal bir para birimi ve bunun piyasası gerçekten çok büyük. Ben bunu paylaşırken son endeksi 640TL idi.

Niye yalan söyleyeyim, çok az okudum. :) Şunu sormak istedim, bu işi yapmak için; nereden başlamalıyız, bu karekökünü aldığımız sayıları ne yapıyoruz? (satıyoruz, paylaşıyoruz gibisinden) Birde, bu iş yasal mıdır?

Niye yalan söyleyeyim, çok az okudum. :) Şunu sormak istedim, bu işi yapmak için; nereden başlamalıyız, bu karekökünü aldığımız sayıları ne yapıyoruz? (satıyoruz, paylaşıyoruz gibisinden) Birde, bu iş yasal mıdır?

Bu iş tamamen yasal fakat hangi programlar kullanılıyor hiç bir fikrim yok..

Keşke burdakiler o zaman mining yapsalardı.
Miningi bırak ucundan kıyısından satın alsaydık beni şu an burada görmüyor olurdunuz. 😂

Fun fact: O yıllarda satın aldığım ekran kartım olan GTX 770 parasıydı 1 tane bitcoin. Şimdiyse kaç böbr... *öhöm* eee ne diyorduk?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı