Teknik direktör olmak için ne yapılmalı?

Arda_1905

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam 11. sınıf öğrencisiyim Anadolu lisesinde okuyorum BESYO okumak istiyorum futbolda antrenör olmak istiyorum fakat futbolcu geçmişim falan yok neler yapmam lazım?

Arkadaşlar selam 11. sınıf öğrencisiyim Anadolu lisesinde okuyorum BESYO okumak istiyorum futbolda antrenör olmak istiyorum fakat futbolcu geçmişim falan yok neler yapmam lazım?
Torpil ile gidip amatör takımlarda yardımcı antrenör olacaksın da falan filan futbolculuk geçmişi olmadan bu işler Türkiye'de olmaz teknik direktör olacağın yaşa geldiğinde sen çoktan bırakmış olacaksın bu işleri. Hevesini kırmak istemezdim ama imkansıza yakın bir iş.

Torpil ile gidip amatör takımlarda yardımcı antrenör olacaksın da falan filan futbolculuk geçmişi olmadan bu işler Türkiye'de olmaz teknik direktör olacağın yaşa geldiğinde sen çoktan bırakmış olacaksın bu işleri. Hevesini kırmak istemezdim ama imkansıza yakın bir iş.
Antrenör olabilirsin ama büyük takımlarda olmasa da.

Teknik direktör olmasa da yardımcı olur başka bir şey olur o tarz bir şey olmak istiyorum yeter ki oralarda olayım.
Futbolda bazı insanlara astronomik rakamlar ödeniyor özellikle de düşük liglerde. Antrenör olarak maaşın asgari ücret de olabilir, futbolcu kadar da kazanıyor olabilirsin.

Futbolda bazı insanlara astronomik rakamlar ödeniyor özellikle de düşük liglerde. Antrenör olarak maaşın asgari ücret de olabilir, futbolcu kadar da kazanıyor olabilirsin.
Yardımcı teknik direktör olursan er ya da geç eline fırsat geçicek bir amatör takımda ama o zamana kadar ailen oğlum bir iş bul artık diye darlayacak senin hevesin kaçabilir bunları göz önünde bulundurursak en iyi yol Futbolcu olmak. Futbolcu olamadığında antrenör veya beden eğitimi öğretmenliğine geçebilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı