Polis olmak için ne yapılmalı?

yusuf0715

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar şimdi anladığım kadarıyla 2 şekilde polis olunuyor. İlki sadece polis memuru olarak kalabiliyorsun yükselemiyorsun ancak diğer şekilde okuyunca görevde yükselme falan olabiliyor diye öğrendim. Şu an TYT'de kaç puan alıp hangi bölümü seçmeliyim? (eşit ağırlığım)

2 yıllık için ham 250 puan gerekiyordu TYT'den. Yanlışım olabilir.

Arkadaşlar şimdi anladığım kadarıyla 2 şekilde polis olunuyor. İlki sadece polis memuru olarak kalabiliyorsun yükselemiyorsun ancak diğer şekilde okuyunca görevde yükselme falan olabiliyor diye öğrendim. Şu an TYT'de kaç puan alıp hangi bölümü seçmeliyim? (eşit ağırlığım)

Pmö sınavlarını takip etmen lazım eğer rütbeli olmak istiyorsan.

2 yıllık için ham 250 puan gerekiyordu TYT'den. Yanlışım olabilir.

Ben de aynı şekilde okudum doğru gibi.

Aradığım cevap buydu reis PMÖ araştırması yapmam lazım şimdi sağ olun.

PMÖ yazınca hiçbir şey çıkmadı hocam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de aynı şekilde okudum doğru gibi.

Aradığım cevap buydu reis PMÖ araştırması yapmam lazım şimdi sağ olun.

PMÖ yazınca hiçbir şey çıkmadı hocam.

Memurda kalma diye bir şey yok hocam, memur olduktan sonra sınav zamanları olur, sınava girip yeterli puanı alırsan rütbe alırsın, komiserlik sınavları var. Ya da normal üniversite bitirip pomem üzerinden girebilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı