Teknik servis M.2 SSD yerine muadil diyerek SATA SSD gönderiyor

CaBul

Hectopat
Daha fazla  
Ağustos ayında SSD almıştım. Şubat ayında bozuldu ve servise gönderdim. Serviste bana ellerinde muadil olmadığını söyleyip doa raporu gönderdi. Bende biraz sıkıştırdım mail yolu ile ve bana M.2 olmayan 2.5 inç, okuma yazma hızı düşük bir SSD gönderebileceklerini söylediler. Bu durumda ne yapabilirim? Laptopumda HDD takma yeri olmadığı için bana M.2 gerekiyor.

Benim ürünüm
Muadil dedikleri ürün

NVMe istediğinizi belirtin. SATA ürünün muadil olmadığını, aynı işi görmediklerini belirtin. Ayrıca laptopunuzda SATA portu olmadığını da belirtin.

Belirtiyorum. O zaman ücret iadesi al diyorlar.
Aslında okuma yazma hızı senin için önemli değilse adamların vereceği daha iyi, dram var :D

Okuma yazma değil de SATA desteği yok laptopta.
Reddet. Stok gelince iste.

Stokları var. Sadece ben aldığımda 480 tlydi şu an 900 TL olmuş aynı SSD onlarda vermek istemiyor. Bu sebeble yok falan diyip geçiştiriyorlar.

Benzer durum anakartta başıma geldi. Muadili bir ürün göndermek zorundalar. Kabul etmediğinizde para iadesi isteyebilirsiniz. Satın aldığınız yer neresi. Ben İncehesap üzerinden almıştım. Anakartı aldığım fiyatın üzerine sayıp üst model ile değişminde şu model için şu kadar bu model için bu kadar diye ilettiler. Ben muadil ile değişimini istedim farklı rengi ile değişim sağlandı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı