Teknik servis SSD takar mı?

Selamlar, yakın zamanda Lenovo LOQ bir laptop alacağım, Amazon.com.tr
Bu modeli düşünüyorum, sorum odur ki teknik servise göndersem SSD takarlar mı?

Lenovo LOQ serisinde kronik anaakrt yanması sorunu var, onermiyoruz. Yakin zamanda AMD islemcili modellerdede bu sorun artmaya basladi.

Biri var diyor biri yok diyor, şans faktörü bence. Onun haricinde aradığım özelliklere en uygun laptop bu başka bir şey bulamıyorum

Biri var diyor biri yok diyor, şans faktörü bence. Onun haricinde aradığım özelliklere en uygun laptop bu başka bir şey bulamıyorum

Maalesef var sadece AMD modellerde TDP degeri daha dusuk oldugu icin daha az bir risk Intel modellere gore. Onun disi 1 haftada da bu sorun olabilir 1 aydada 1 yildada. Riskli cihazlar. En mantikli ve risksiz secenek şuan ASUS TUF. Sicak calisir ama hicbir kronigi yok. G-helper uzerinden ufak bir UV ile sicaklik sorunuda rahatca cozulur. Sicak calismasida bilincli yapilan bir durum. TUF kasalar sicak havayi hemen disari vermiyor icinde tutuyor bu sayede klavyede sicaklik daha az hissediliyor. Bizzat yanyana denedim ASUS TUF 90 dereceyken 80 derece olan LOQ cihazdan daha az sicaklik hissettiriyor klavyede. FA507 kasalar esk TUF cihazlar kadarda ısınmıyor.

Haricinde önerebileceğin başka modeller var mı? 4060 ekran kartı olması iyi olur haricinde maalesef 40000'i geçemem.

Attigim TUF cihaz sık sık 36000 bandına dusuyor, bekleyebilirsin. Baska cihaz yok bu fiyat bandinda suan. LOQ alıp anakart riskine girmeye degmez. Bu iki linkten takip et indirime giriyor sık sık.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı