Kanunu belirtip istenilen iade verilmiyorsa Tüketici Hakem Heyetine vereceğini söylesin bazen sorunu bu deyişle de çözüyor fakat İtopya bunu yapmaz alışveriş sonrası desteğini beğenmemiştim. THH verse bilirkişi araştırıp en yüksek fiyat neyse onu yazıyor kağıda.
Kanunu belirtip istenilen iade verilmiyorsa Tüketici Hakem Heyetine vereceğini söylesin bazen sorunu bu deyişle de çözüyor fakat İtopya bunu yapmaz alışveriş sonrası desteğini beğenmemiştim. THH verse bilirkişi araştırıp en yüksek fiyat neyse onu yazıyor kağıda.
Muadili bulunuyormuş değişim yapacaklarmış fakat benim kasam NZXT muadili olarakta nzxt vermeleri lazım değilmi çünkü sıvı soğutucum da nzxt ve kasaya göre almıştım.
Kanunu belirtip istenilen iade verilmiyorsa tüketici hakem heyetine vereceğini söylesin bazen sorunu bu deyişle de çözüyor fakat İtopya bunu yapmaz alışveriş sonrası desteğini beğenmemiştim. THH versebilirkişi araştırıp en yüksek fiyat neyse onu yazıyor kağıda.
Muadili bulunuyormuş değişim yapacaklarmış fakat benim kasam NZXT muadili olarakta nzxt vermeleri lazım değilmi çünkü sıvı soğutucum da nzxt ve kasaya göre almıştım.
Aynı üründen yoksa muadil dediği şey işlemci düşük olur ekran kartı eskisinden güçlü olur veya işlemci güçlü olur ekran kartı bir tık düşük olur veya her ikisi güçlü olur.