Teknik servisten dönen ürüne değişim - iade dediler

Kur korumalı sistem yok maalesef iadelerde.
Kanunu belirtip istenilen iade verilmiyorsa Tüketici Hakem Heyetine vereceğini söylesin bazen sorunu bu deyişle de çözüyor fakat İtopya bunu yapmaz alışveriş sonrası desteğini beğenmemiştim. THH verse bilirkişi araştırıp en yüksek fiyat neyse onu yazıyor kağıda.

Senin işine yarayan senin lehine olan neyse ona zorla hocam. Bu firmaların hepsi çakal. Hakkını ara sonuna kadar. 👍
Kanunu belirtip istenilen iade verilmiyorsa Tüketici Hakem Heyetine vereceğini söylesin bazen sorunu bu deyişle de çözüyor fakat İtopya bunu yapmaz alışveriş sonrası desteğini beğenmemiştim. THH verse bilirkişi araştırıp en yüksek fiyat neyse onu yazıyor kağıda.
Muadili bulunuyormuş değişim yapacaklarmış fakat benim kasam NZXT muadili olarakta nzxt vermeleri lazım değilmi çünkü sıvı soğutucum da nzxt ve kasaya göre almıştım.

Kanunu belirtip istenilen iade verilmiyorsa tüketici hakem heyetine vereceğini söylesin bazen sorunu bu deyişle de çözüyor fakat İtopya bunu yapmaz alışveriş sonrası desteğini beğenmemiştim. THH versebilirkişi araştırıp en yüksek fiyat neyse onu yazıyor kağıda.

Eğer dediğiniz gibi oluyorsa tüketici haklarına başvuralım.

Muadili bulunuyormuş değişim yapacaklarmış fakat benim kasam NZXT muadili olarakta nzxt vermeleri lazım değilmi çünkü sıvı soğutucum da nzxt ve kasaya göre almıştım.
Aynı üründen yoksa muadil dediği şey işlemci düşük olur ekran kartı eskisinden güçlü olur veya işlemci güçlü olur ekran kartı bir tık düşük olur veya her ikisi güçlü olur.

Eğer dediğiniz gibi oluyorsa tüketici haklarına başvuralım.
Kazanan çok var bu şekilde. Tüketici Hakem Heyeti genelde hep tüketiciden yana oluyor başvuru yaparken fatura da satıcı adına başvuru yap.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı