Teknobin güvenilir mi?

Daha fazla  
Merhaba bu site üstünden telefonu alacağız güvenilir midir bu siteler.

Ben güvenemedim, yorumlar çok yapmacık geldi.

Mert bey bizzat ürünlerini alıp tanıtmış öyle diyorlar.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Mert bey bizzat ürünlerini alıp tanıtmış öyle diyorlar.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tamam hocam güvenenilirsiniz madem bu kanal da buradan almış. Yorumlar garip geldi bana o yüzdenç

Son düzenleme:
Ulan adamlar Amazon'dan sağlam siz hâla güvenilir mi değil mi yi tartışıyorsunuz 8 yıldır tüm teknoloji ürünlerimi bu siteden teknobin.comdan alırım daha adamların en ufak bir saygısızlığına şahit olmadım ben. Siz ne kadar güvenilirsiniz önce kendinizi bir sorgulayın. Buradan başlık açarken kimsenin hakkına girmeyin, hazırcılık yapmayın bir araştırın önce.

Değerli üyeler ve değerli arkadaşlar; zaman zaman teknolojik ürünlerle ilgili çok sayıda soru alıyorum. Son zamanlarda gelen en yoğun soru ise 8849 Tank 3 pro telefon alınır mı? Alınmaz mı?

Öncelike bu telefonu almak için kişisel zevklerinize mi yoksa işinize yarayacağını düşündüğünüz mesleğinizle mi ilintili bunu bilmek gerekiyor. Tank 3 Pro 8849 telefonu kullandım, her şeyi ile tasarlanmış en iyi ürün diyebilirim ancak ağırlığı büyük bir sorun. Sorularınız olur ise vakit oldukça cevaplamaya çalışacağım. Sevgiler,

Dosya Ekleri

• capture-20250107-230226.png
    capture-20250107-230226.png
    586,5 KB · Görüntüleme: 29
Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı