- Makaleler
- 10
Kasım'da.Peki teşekkürler. Kara cuma ne zaman acaba ?
Kasım'da.Peki teşekkürler. Kara cuma ne zaman acaba ?
Tamam teşekkürler. Son olarak bu bütçede ekran kartlı bir sistem toplayamam o zaman şu anda ?Kasım'da.
Ekran kartlıya bence zorlamayın. 3200G stoklara gelince 3200G'li sistem toplayın.Tamam teşekkürler. Son olarak bu bütçede ekran kartlı bir sistem toplayamam o zaman şu anda ?
Tamam kötü değil zaten de bütçemi 1000 lira kadar arttırabilsem zaten onu alırdım.Ekran kartlıya bence zorlamayın. 3200G stoklara gelince 3200G'li sistem toplayın.
Ek olarak attığım monitörlü MK1 sistem kötü değil.
Çöp o da.
O da bomba.
Bu sisteme hiç yükseltme yapma.
Sabret, kara cumayı bekle. O zaman Ryzen stokları düzelmiş olur, kendine APU sistem toplarsın.
Ek olarak ''ufak çaplı'' oyun oynayacaksan Athlon 3000G işini görür. Hem canlı derste kullanacakmışsın çoğunlukla.
Ekran kartlıya bence zorlamayın. 3200G stoklara gelince 3200G'li sistem toplayın.Tamam teşekkürler. Son olarak bu bütçede ekran kartlı bir sistem toplayamam o zaman şu anda ?
Evet attığınız sistem kötü değil bunu anladım ama tekrar söylüyorum. Bütçemi o kadar arttıramam. Yine de teşekkürler.Ekran kartlıya bence zorlamayın. 3200G stoklara gelince 3200G'li sistem toplayın.
O sistemin SSD si kronik sorunlu değil mi bu arada ?Ekran kartlıya bence zorlamayın. 3200G stoklara gelince 3200G'li sistem toplayın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.