Teknobiyotik A2.5 Killer alınır mı?

a2.5 killer sistemi alınır mı

• Oy verenlerin toplamı
    30
dedigin bilgisayar daha mantıklı gibi ama ram i 16 ssd yi 480 yapınca 4150 tl ediyor ve 2gb lık bir ekran kartı günümüz oyunları için çok düşük ben genelde oynayacagım oyunları orta ayarlarda oynamayı düşünüyorum ve oynayacagım oyunları 70-80 fps altına düşmesini pek istemem a2.5 killer inceleme videosunu izledim fps degerleri gayet makul bide ram takviyesi yapınca daha iyi oucagını düşünüyorum zaten 1 sene sonra ryzen 5 2600 gibi bir takviye yapabilirim bilgisayara

Hepsini tek siteden toplama ihtimalin var mı?

Dur dur RX570 yükseltmesi yaptıgınızı görmedim bu sistem çok daha iyi 3-4 ay sonra 8 GB daha RAM alırım bu sistem daha iyi teşekkürler

Teknobiyotik'teki sistem, HER BAKIMDAN daha kötü, anakart A320, yükseltme diyorsun, ekran kartı 2 GB falan değil, o sistemdeki ekran kartından 2 kat güçlü. Sana RAM'i 16 yaparsan sistemden kısarsın dedim, paran olunca bir tane daha alırsın. Bahsettiğin R5 2600'ün R3 3100'den tek farkı 6C/12T olması denebilir, oyun performansına etkisi olmaz. Depolamayı neden 480 yapacaksın kardeşim? Delirteceksiniz beni ne yükseltme yapabilirsin R3 1200 AF, A320 ve 350W PSU'ya? sen oyun oynarken kapanabilir bile o sistem. Sistem çöp!

Gördüğünüze sevindim. Sakın almayın o teknobiyotik sistemi.

Tamam teşekkürler bu sistemi 1ay içinde almayı düşünüyorum daha iyisini bulmazsam alınca size dönüş yaparım

tamamını okudum teşekkürler almaktan vazgeçtim @366490 in attıgı sistem çok daha iyi işlemci ekran kartı psu olarak
Bütün bileşenler iyi seçilmiş ama PSU pek iyi sayılmaz. Bu sitede HV PRO hakkında yapılan yorumu okuyun. 1 kişi onaylamış 5 kişi de onaylamamış. Emin olun o 5 kişi markayı gördükleri an iyi, alınır diyorlar. Arkadaş ürünü almış ve bütün detaylarını yazmış. Bana kalırsa PSU konusunda başka bir seçenek seçilmeli.

Forumda öneriyorlardı hocam, o yüzden koydum. Onun yerine ne önerirsiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…