Teknobiyotik Arctic Mx 4 stok sorunu

Alan herkes sahte olduğunu söylüyor. Trendyol, Hepsiburada sitesinden alan kişiler üreticiyle iletişime geçmiş ve sahte olduklarını söylemiş seri numarasından. Teknobiyotikten alandan böyle bir şey duymadım.
Bunun Teknobiyotik ile alakası olduğunu zannetmiyorum. Hem nasıl sahte oluyor içine 5 TL'lik macun mu koyuyorlar?
Edit: Hocam biraz bakındım. Evet söylediğiniz gibi sahte diyenler olmuş ancak bence ürünün saklanma koşullarıyla alakalıdır. Veya ürün bozulmuş olabilir. Ama her ihtimale karşı stok bekleyin Teknobiyotik'de. Ne zaman stok geleceğini bilemeyiz.
 
Ürünün üzerinde doğrulama için karekod koyulmuş. Ben teknobiyotikten aldım ve o kodu okuttum. Gerçek olduğu doğrulandı. Çekilişe bile katıldım. İsterseniz başka siteden alıp kendiniz bakarsınız. Sahte çıkarsa ambalajı açmadan iade ediniz.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı