Teknobiyotik.com Fazla Para Aldı

Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, Teknobiyotik.com'dan bu kasayı sipariş ettim. Benden 5584 TL ücret aldılar. 70 TL ekstra kargo ücreti dediler. Sitede 5410 TL olan kasa. Kargo ücreti hariç, 5514 TL'ye geldi. Ve parça parça kurulum yapılmadan. Son ödeme yapmadan önce işlemci yükselt seçeneğinden +175 TL olarak AMD Ryzen 2600 yerine AMD Ryzen 2600X ekledim. Bana gelen işlemci AMD Ryzen 2600 oldu. Telefon ettiğimde ise toplamalarda bir sorun yok. İade edeceksin edin diye tepki aldım. "Ya foruma konu açacaksınız ya da iade edeceksiniz." dediler. Ne yapmam gerekiyor şimdi?

Ben uzun süredir Teknobiyotik'ten alışveriş yapıyorum böyle bir sorunla'da karşılaşmadım. Adamların "atarlı admin is online" diye bir lafı var yani senle uğraşmak istemeyebilir, iade et demiş olabilir. Resmiyet fatura'dır fazla ödediysen, siteden destek kaydı aç, olmadı iade et, iade edince para'nı az'mı verdiler tüketici hakem heyetine başvuracaksın. Bunun başka türlüsü yok. 2600x Bence ellerin'de bulunmadığı için yollayamamış olabilirler.

Hocam ben tüketiciyim. Telefonla bildirdiğimde neden böyle şeyler ile ilgilenmek zorundayım? Onların hatası değil mi ben neden çekiyorum?
Sİparişi tamamladığınız listeye baktınız mı? Orada 2600X olarak seçili gözüküyor muydu?
Yazmıyordu zaten orada işkillenmiştik. Ama para oradaki 2600X fiyatına denk düşünce aldırış etmedik.
Acemiliğimize geldi...
Ayrıca dünde bana e-mail attılar. Ama montajlı gelmedi.

Son düzenleme:
Faturaya yansımamış ki Ryzen 5 2600X parası. Ryzen 5 2600X'ü 1105 TL'ye alma şansınız yok. İade edip tekrar başka bir bilgisayar siparişi verebilirsiniz.

Kasayı direkt o şekilde aldıysanız fazla alınmış ama modifiye et seçeneğine basınca zaten fiyatı artıyor öyle biliyorum. Sanırım parçaları değiştirdiğinizden fiyatı artmıştır ve ek olarak da öyle seçince montaj parasını da ek alıyorlar. 2600X seçipte sipariş verdiyseniz sitede gözükmesi lazım öyle değilse destek talebine mesaj atın büyük ihtimal yarın yazarlar bi bekleyin derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…