Teknobiyotik E1 versiyon 2020 sistem alınır mı?

umut özay

Hectopat
Arkadaşlar,

Bu sistemi almayı planlıyorum. Ryzen 3 1200 AF'nin OC'li hali neredeyse i3 9100F'ye yakın değerler veriyor.

Sizce bu fiyata alınır mı?

Arkadaşlar,

Bu sistemi almayı planlıyorum. Ryzen 3 1200 AF'nin OC'li hali neredeyse i3 9100F'ye yakın değerler veriyor.

Fena değil alınabilir o fiyata. Tavsiyem bütçe varsa anakartı B450 yapıp almanız.

Arkadaşlar,

400W PSU bu sistemi çalıştırırmı emin olamadım ama PSU kesinlikle kaliteli 400 TL daha bütçe artırabilirseniz çok daha iyi sistemler var.
Arkadaşlar,

Bu arada bu sistemde işlemciye overclock yapamazsın anakart yükseltmesi yapman lazım.

400 watt psu 570 için zor değil mi bende şaşırdım. İleride işlemci falan değiştirirsen yükseltmr yaparsan kesinlikle düşük kalır.

PSU'yu High Power 80+ olarak değiştirin eğer bütçeniz yeterse anakartı B450M yapın ama anakart çok şart değil.
Ekran Alıntısı.PNG

Aynı sistemi yakın zamanda aldım güzel sistem ama ekran kartını yarım takmışlardı galiba hızlı montaj yapacağız diye sadece o sorunla karşılaştım başka bir sorun yoktu oyunlar güzel şekilde oynanıyor ama bazen FPS düşebiliyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı