Teknobiyotik E2 alınır mı?

GameGaraj'ın PSU üreticisi FSP diye biliyorum. FSP değilse Great Wall falandır herhalde.

Ben bunu onlara sormuştum AIGO demişlerdi güvenli diye ama doğru mu söylediler emin değilim. Hatta konu da açmıştım.

2600 6 Core 12 thread, geleceğe yönelik, çoklu çekirdek performansı çok daha yüksek. 3300X olsa anlarım fakat 3100 2600 yerine tercih edilmez.

R3 3100 Sadece oyun oynanacaksa 2600'ü 2'ye katlıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
R3 3100 sadece oyun oynanacaksa 2600'ü 2'ye katlıyor.

İkiye mi katlıyor? Tekli çekirdek performansı bir tık fazla lakin 3-5FPS dışında başka bir şey yok.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.

İkiye mi katlıyor? Tekli çekirdek performansı bir tık fazla lakin 3-5FPS dışında başka bir şey yok.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.

Arada 50 dolar fark var. Üstüne üstlük oyun anlamında 5 - 10 fps dahi olsa çoğu oyunda geçiyor. Tek çekirdek performansı oyuncular için bir nimet.

Böyle bir sisteme yani güncellemeye açık bir sisteme A320 anakart yakışmaz diye düşünerekten anakartı B450 çipset ile değiştirmenizi öneririm.

Onun dışında PSU kesinlikle değişmeli. Sistemin kalbini dandik bir marka almamanız lazım.

Kasa çok kötü sayılmaz. Hava akışı iyi denilebilir.
Malzeme kalitesi hakkında bir bilgim yok.

SSD için samsung, kingston gibi markalara yönelmenizi öneririm.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı