Teknobiyotik E2 alınır mı?

Ben olsam Teknobiyotik'ten alışveriş yapmam markalar bana hiç güven vermiyor.

Şu anda güzel bilinen markalar İtopya, Teknobiyotik, Sinerji, İncehesap var(başka varsa da hatırlamıyorum). Bu zamanlarda en iyi gözüken Teknobiyotik ve Sinerji. İncehesap'da olabilir ama kargo sorunları gördüm. Parça parça alınıyorsa da Trendyol, Hepsiburada gibi yerlerden de alınabilir.
GameGaraj, Teknobiyotik gibi markalar Bana'da güven vermiyor. Zira Teknobiyotik karaborsacılık yapan bir firmaydı.

GameGaraj güvenli ama PSU hakkında bilgim yok, Teknobiyotik ucuz gibi ama şu an müşteri hizmetleri iyi değil. Size tavsiyem Sinerji.

Şu anda güzel bilinen markalar İtopya, Teknobiyotik, Sinerji, İncehesap var(başka varsa da hatırlamıyorum). Bu zamanlarda en iyi gözüken Teknobiyotik ve Sinerji. İncehesap'da olabilir ama kargo sorunları gördüm. Parça parça alınıyorsa da Trendyol, Hepsiburada gibi yerlerden de alınabilir.
İncehesap Gamepower, James donkey gibi kalitesiz markaları çocuklara sıklamaya çalışan bir markadır.

Ryzen 3 3100 915TL.
Gigabyte B450M S2H 475TL.
Galax GTX 1650 Super 1350TL.
G.Skill Ripjaws 8 GB 3000MHz RAM 265TL.
Dark diamond Pro mesh 370TL.
High Power 500Watt +80 310TL.
Kingston A400 240GB SSD 270TL.
3955TL.
Ellerinize sağlık hocam. Mükemmel bir sistem olmuş. Link bıraksaydınız daha güzel olurdu.
Bu arada bence 3100 yerine 2600 alınabilir.

İncehesap Gamepower, James Donkey gibi kalitesiz markaları çocuklara sıklamaya çalışan bir markadır.

Ben de en çok satılan ürünlerde onları gördüm o yüzden onu İtopya’nın yanına koydum. Şu an için iyi yerler Teknobiyotik (Müşteri hizmetleri sorunlu), Sinerji (Herhangi bir sıkıntısını fazla görmedim forumda), GameGaraj (PSU kısmında emin değilim onun haricinde güzel marka).

Ellerinize sağlık hocam. Mükemmel bir sistem olmuş. Link bıraksaydınız daha güzel olurdu.
Bu arada bence 3100 yerine 2600 alınabilir.

Bütçe yetiyorsa 6/12 yapısıyla 2600 kullanmak daha makul fakat 1100TL'den başlıyor arada 200TL fark var maalesef. Eğer toplamak isterse arkadaş tek tek linklerini bırakırım.

Ben de en çok satılan ürünlerde onları gördüm o yüzden onu İtopya’nın yanına koydum. Şu an için iyi yerler Teknobiyotik (Müşteri hizmetleri sorunlu), Sinerji (Herhangi bir sıkıntısını fazla görmedim forumda), GameGaraj (PSU kısmında emin değilim onun haricinde güzel marka).
Gamegaraj'ın PSU üreticisi FSP diye biliyorum. FSP değilse Great Wall falandır herhalde.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı