Mysweethoney Hectopat Katılım 21 Haziran 2020 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2020 #1 3000TL bütçe ile oyuncu bilgisayarı almak istiyorum. Bu site YouTube'da karşıma geldi ve sistemlerin uygun olduğunu gördüm. 2 aydır bilgisayar araştırıyorum RX570'i olan güzel bir oyuncu bilgisayarı. Siteye güvenebilir miyim? Teknobiyotik E1 Versiyon 2020 - AMD Ryzen 3 1200 AF 3.1GHz, RX570 8GB, 8GB Ram, 240GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - Kampanyalı PC | Teknobiyotik
3000TL bütçe ile oyuncu bilgisayarı almak istiyorum. Bu site YouTube'da karşıma geldi ve sistemlerin uygun olduğunu gördüm. 2 aydır bilgisayar araştırıyorum RX570'i olan güzel bir oyuncu bilgisayarı. Siteye güvenebilir miyim? Teknobiyotik E1 Versiyon 2020 - AMD Ryzen 3 1200 AF 3.1GHz, RX570 8GB, 8GB Ram, 240GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - Kampanyalı PC | Teknobiyotik
erenkrgloglu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 2.487 Çözümler 16 9 Ağustos 2020 #2 Satıldığı sitelerde hiç yorum görmedim açıkçası güvenmiyorum. erenkrgloglu dedi: Satıldığı sitelerde hiç yorum görmedim açıkçası güvenmiyorum. Genişletmek için tıkla... Kanalında çok video izledim sistem toplama falan falan.
Satıldığı sitelerde hiç yorum görmedim açıkçası güvenmiyorum. erenkrgloglu dedi: Satıldığı sitelerde hiç yorum görmedim açıkçası güvenmiyorum. Genişletmek için tıkla... Kanalında çok video izledim sistem toplama falan falan.
Şükrü Ali Ögel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 6.325 Makaleler 149 Çözümler 44 9 Ağustos 2020 #3 Teknobiyotikse almayın ! sebepler varda soran olmadığı için yazmıyorum.
hakan.klcarslan Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 3.933 Makaleler 3 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2020 #4 O fiyata alınmaz net daha iyisini toplarsın.
chico2q Picopat Katılım 30 Temmuz 2020 Mesajlar 171 Makaleler 1 9 Ağustos 2020 #5 Alıcağınız ürünü düzgün seçerseniz mağduriyet yaşamazsınız siteyle alakalı bir sorun olmaz. Ancak tavsiye etmiyorum.
Alıcağınız ürünü düzgün seçerseniz mağduriyet yaşamazsınız siteyle alakalı bir sorun olmaz. Ancak tavsiye etmiyorum.
erenkrgloglu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 2.487 Çözümler 16 9 Ağustos 2020 #6 Şükrü Ali Ögel dedi: Teknobiyotikse almayın! Sebepler varda soran olmadığı için yazmıyorum. Genişletmek için tıkla... Neden acaba ?
Şükrü Ali Ögel dedi: Teknobiyotikse almayın! Sebepler varda soran olmadığı için yazmıyorum. Genişletmek için tıkla... Neden acaba ?
Schnaps Hectopat Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 795 Çözümler 1 9 Ağustos 2020 #7 Bilgili arkadaşlar varsa sormak isterim aynı fiyata APU sistem vardı bunu almak daha iyi olmaz mı APU sisteme göre yani daha çok FPS vermez mi?
Bilgili arkadaşlar varsa sormak isterim aynı fiyata APU sistem vardı bunu almak daha iyi olmaz mı APU sisteme göre yani daha çok FPS vermez mi?
Şükrü Ali Ögel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 6.325 Makaleler 149 Çözümler 44 9 Ağustos 2020 #8 chico2q dedi: Alıcağınız ürünü düzgün seçerseniz mağduriyet yaşamazsınız siteyle alakalı bir sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Site tümüyle sıkıntı nası sorun olmaz
chico2q dedi: Alıcağınız ürünü düzgün seçerseniz mağduriyet yaşamazsınız siteyle alakalı bir sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Site tümüyle sıkıntı nası sorun olmaz
mertpivvo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 5.550 Makaleler 4 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2020 #9 3K'ya alınır mı bilemiyorum. Bazı güncel oyunlarda işlemci tarafında drop sorunları yaşayabilirsin.
Mysweethoney Hectopat Katılım 21 Haziran 2020 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2020 #10 hakan.klcarslan dedi: O fiyata alınmaz net daha iyisini toplarsın. Genişletmek için tıkla... Toplama yapmaya ailemi ikna edemiyorum bu yüzden hazır almam gerekli.
hakan.klcarslan dedi: O fiyata alınmaz net daha iyisini toplarsın. Genişletmek için tıkla... Toplama yapmaya ailemi ikna edemiyorum bu yüzden hazır almam gerekli.