Teknobiyotik güvenilir mi?

Bayağı araştırdım da rakipleri (NZXT X73) 2750TL civarındayken bunun 1850TL oldugunu gördüm o yüzden almak istiyorum da işte aklımdaki soru Teknobiyotik güvenilirliğiydi.
Oradan bende 360mm Silverstone pf360 aldım hala kullanıyorum. Ekran kartı aldım rx6600xt.

Oradan bende 360mm SilverStone PF360 aldım hala kullanıyorum. Ekran kartı aldım RX 6600 XT.

Sizinkiyle arasında 50TL fark var da, kendinizinkini önerir misiniz yoksa Arctic ile mi devam edeyim? Işıksız olması benim için bir + bunu belirteyim de. Soğutma performansı ve sessizliği için soruyorum.

Sizinkiyle arasında 50TL fark var da, kendinizinkini önerir misiniz yoksa Arctic ile mi devam edeyim? Işıksız olması benim için bir + bunu belirteyim de. Soğutma performansı ve sessizliği için soruyorum.
RGB takıntın yoksa arctic öneririm soğutma anlamında çok iyiler benim modelde başarılı ama bazı arkadaşlar pompa arızası yaşamışlar birazda şans işi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu linkten bak 13:30 dan sonra yararlı olacaktır. @Quistin

Daha önce bu siteden hiç alışveriş yapmadım fakat şu anki soğutma sistemleri indiriminde. Gözüme çarpan bir 360mm AiO oldu herhangi bir sıkıntı yaşayan var mı bu site ile?
Alışveriş sonrası desteğinden memnun kalmamıştım. Ürün güzel geliyor fakat olur da geri göndermek istersen yandın. Uzun bir zaman geçmiş, şu an sistem nasıl bilmiyorum. Yaşadığım sorun ile ilgili konu açmıştım önceden, bakabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…