Teknobiyotik güvenilir midir?

Tamamen abartı, sallanmayla pin mi yamulur? Normal box içerisinden çıkan plastiği bilirsin kapaklı, şeffaf, onun içerisinde duruyor, üzerine patpatlı poşet sarılı şekilde kutuya konmuş.

Yani o kutunun içerisinde sallanan şey dış plastik, pinler ve işlemciyle alakası bile yok. İşlemciyi çırılçıplak şekilde kutunun içine fırlatırlar o zaman eyvallah. Ama üzerinde iki adet koruma var.

Dümdüz kutunun içine sallamışlardı korumasız bir şekilde ondan bahsediyorum. Kutunun içinde sürekli bir yerlere çarpıyor.

Dümdüz kutunun içine sallamışlardı korumasız bir şekilde ondan bahsediyorum.

Aynı konudan mı bahsediyoruz, belki başka satıcıdır bilemedim şimdi. Bana Teknobiyotik'ten çok güzel şekilde geldi bu yaz.

Bir de kimileri işlemciyi düşürüyor ya da anakart yuvasına yanlış şekilde bastırıp pinleri yamultunca ayak yapıyor "bu şekilde gönderdiler o yüzden oldu" diye. Bana gönderilen halde geldiğinde zarar görmesi imkansız öyle diyeyim.

Aynı konudan mı bahsediyoruz, belki başka satıcıdır bilemedim şimdi. Bana Teknobiyotik'ten çok güzel şekilde geldi bu yaz.

Bir de kimileri işlemciyi düşürüyor ya da anakart yuvasına yanlış şekilde bastırıp pinleri yamultunca ayak yapıyor "bu şekilde gönderdiler o yüzden oldu" diye. Bana gönderilen halde geldiğinde zarar görmesi imkansız öyle diyeyim.

Her zaman öyle gönderilmiyor tabii ki. Arada iki üç tane böyle kaçıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı