Teknobiyotik hazır sistemleri alınır mı?

Mumkun oldugunca hazir sisteme karsi birisiyim. Ama sadece fikir belirteyim. Buradan bir arkadasimin aldigi urune dair musteri hizmetleri ile sorun yasadigini biliyorum. Urun temizdi ama destek ekibi sorunlu biraz.

Müşteri hizmetleri ve destek hatlarından memnun olmayan insan epey bir fazla🤔
Bir de beğenmediğim bir huyları var sürekli rakip firmalar ile bir kavga içerisindeler🙄 sende aynı işi yapıyorsun onlarda birbirinize saygılı olmak zorundasın.
teşekkürler bilgi için
Ağustos 2020 Yılında Monitörlü hazır sistem aldım. Daha sonra bilgisayarla ilgili birkaç problem ve sorum oldu. Müşteri hizmetlerine bağlandığımda sorularımın cevabını aldım ve problemli durumlarda gönderin şeklinde söylediler ama çalışma durumunu engelleyen bir problem olmadığı için göndermedim. Her site gibi problem yaşayan elbet olmuştur. Benim açımdan problemsiz bir alışveriş oldu. Aynı parçaları bende kullanıyorum sadece Asrock BIOS'u biraz karışık buluyorum. Parçalar yıllardır kullanılan parça ama fazla bilinmediğini düşünüyorum.
teşekkürler bilgi için.
3060 Ti olan bir bilgisayara o kadar para verilmez diyecektim ki 2-3 haftadır piyasa takibini bırakmış olduğum aklıma geldi. Bir bakayım dedim ve 2-3 hafta içinde 5000-6000 lira kadar artış olmuş. Çıldırmamak elde değil.

Soruna gelelim. Daha önce alışveriş yaptım defalarca garanti süreci falan bir problem yaşamadım.
Aynen maalesef, Ekim gibi almayı planlıyordum fakat başka yoğunluklardan dolayı vakit ayıramadım. O civarlarda 17 bin liraya istediğim konfigürasyonlu bulurdum büyük ihtimal. Şimdi neredeyse 22 bine çıkıyor fiyatlar. Sinerji'de de stok kalmamış. Böyle bir sistem almak istiyorum ama stoklar gittikçe azalıyor, Sinerji de stok bilgisi veremiyor vs. Kötü bir durum. Kur artmaya devam ettiği için de herkes bir an önce al diyor dogal olarak.
Piyasa öyle bir artıyor ki sistem alayım mı diye düşünürken bile alacağın parçalar bir bir bütçe dışına çıkıyor. Bu devirde çok hızlı karar vermek lazım.
hızlı karar vermek dert değil de ,hazır sistemlerde istediğin parçalar olmayınca almaya değmiyor. TÜm olayı zaten ekran kartı bozuyor. Ekran kartını ucuza bulabilsem diğer tüm parçaları hepsiburada dan oradan buradan ucuza bulurum. Sırf ekran kartından dolayı hazır sisteme yönelmek zorunda kalıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı