Teknobiyotik hazır sistemleri alınır mı?

Mumkun oldugunca hazir sisteme karsi birisiyim. Ama sadece fikir belirteyim. Buradan bir arkadasimin aldigi urune dair musteri hizmetleri ile sorun yasadigini biliyorum. Urun temizdi ama destek ekibi sorunlu biraz.

teşekkürler bilgi için
teşekkürler bilgi için.
Aynen maalesef, Ekim gibi almayı planlıyordum fakat başka yoğunluklardan dolayı vakit ayıramadım. O civarlarda 17 bin liraya istediğim konfigürasyonlu bulurdum büyük ihtimal. Şimdi neredeyse 22 bine çıkıyor fiyatlar. Sinerji'de de stok kalmamış. Böyle bir sistem almak istiyorum ama stoklar gittikçe azalıyor, Sinerji de stok bilgisi veremiyor vs. Kötü bir durum. Kur artmaya devam ettiği için de herkes bir an önce al diyor dogal olarak.
Piyasa öyle bir artıyor ki sistem alayım mı diye düşünürken bile alacağın parçalar bir bir bütçe dışına çıkıyor. Bu devirde çok hızlı karar vermek lazım.
hızlı karar vermek dert değil de ,hazır sistemlerde istediğin parçalar olmayınca almaya değmiyor. TÜm olayı zaten ekran kartı bozuyor. Ekran kartını ucuza bulabilsem diğer tüm parçaları hepsiburada dan oradan buradan ucuza bulurum. Sırf ekran kartından dolayı hazır sisteme yönelmek zorunda kalıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…