Teknobiyotik iade talebi deneyimi

Arkadaşlar eski monitörüm vardı. Onun için demir askı aparatı aldım. Dark VM15 isimli. Hiç begenmedim ürünü. Satın alırken yazan özelliklerin çogunu sunamıyordu. Çok kullanışsız buldum ve iade etmeye karar verdim. İade reddedildi. Reddedilme sebebi kutuyu açmammış. Ben kutuyu açmadan nasıl ürün hakkında bilgi edinip karar verecegim dedim, cevap yok.

Sonra da kutu hasar almış falan dediler. Kutu çok dayanıksız bir karton, sert degil zaten. Balonlu naylona sarmamışlar, esas kutuyu başka bir kutu içine koyup göndermemişler. Direk o dayanıksız kötü malzemeden üretilmiş kutuyu kargolayıp gönderdiler bana. Kargodan gelirken hasar almaması imkansız o kutunun zaten. Ve sitede satılan ürünün kutusunun resmini siteye eklemişler, resimli bir kutu. Bana gelen kutu resimsiz, sıradan bir kutuydu. Bunu sordugumda kargoyla gelirken fazla yer kaplamasın diye kutuyu degiştirdik dediler. Ben de söyledim madem kutuyu degiştirmek bu kadar kolay, kutu hasar aldıysa yenisiyle degiştirin beni magdur etmeyin dedim. Neyse telefon görüşmesi bitti ve ürün tarafıma geri kargolandı. Kargodan geldiginde ürünü kontrol ettim. Ürün 3 adet demir parçadan oluşuyor. Yuvarlak sırık gibi olan parçayı duvara falan vurmuşlar. Bayagı da bir hasar vermişler. Kargoyla gidip gelirken olması imkansız. Parçaları görseniz sert saglam demirden oluşuyor.

Özet geçmem gerekirse. Kutuyu sorun edip, iademi almadılar. Orijinal kutuyu kendileri degiştirdiklerini itiraf ettiler. Dedim ekran kartı almadım, anakart almadım. Elektriksel, yazılımsal bir parça degil. 3 adet demir parçadan oluşan bir ürün, bu ürünü iade almamak nedir? Böyle bir rezillik daha önce görmedim. Ve ben ilk kutuyu açtıgımda kutunun içi darmadagın bir vaziyetteydi zaten. Ben bunu hiç dert etmedim. Ürünü denedim ve kullanışsız buldugum için iade etmek istedim. Arkadaşlar olay bu şekilde. Siz siz olun bu siteden hiçbir şey almayın. En ufak şeyde olayı bu kadar büyüten bir firmanın eline düşmeyin. Ben THH'ne başvurdum. Umarım benim lehime sonuçlanır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum benzer bir durumu yaklaşık 3 ay önce yaşadım hatta başlıkta açmıştım.

Ben uzun uğraşlar ve sürekli müşteri hizmetlerini rahatsız etmem sonucu bir sonuç ancak alabildim ve ondan sonra da Teknobiyotik'ten tövbe ettim.

Bende benzer bir durum ile karşı karşıyayım. Eğer ısrar ederlerse THH'ne başvuracağım. Senin THH başvurun nasıl sonuçlandı merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…