Teknobiyotik iademi reddetti

Termal macun, soğutucunuz, kasa marka modeli varsa eğer gönderirseniz ve bir de kasayı hava almayacak şekilde koymamışsınızdır sanırım.

Sabahtan beri sen herkese dislike atıp duruyorsun ve bu sebeple karşılığını alıyorsun. Teknobiyotikle ve konu sahibiyle bir alakamız yok. Olayı düzgünce idrak ettirmeye çalışıyoruz sadece. Ürün arızalıysa satıcılar servis raporu istiyor.

Eğer dediğiniz gibiyse evet sıkıntılı bu ürün bunları firmaya mail ile aktardınız mı?

Soğutucu olarak ne kullanıyorsunuz? Kullanıyorsanız termal macununuzu da yazın.
termal macun arctic mx-4 ve cooler master htk-002 denedim sogutucu olarak arctic freezer 34 duo ve amdnin stok fanini kullandim.

Muhtemelen ucuz diye gidip teknobiyotikten almışsınız böyle şeyler yaşamanız çok normal.

Termal macun, soğutucunuz, kasa marka modeli varsa eğer gönderirseniz ve bir de kasayı hava almayacak şekilde koymamışsınızdır sanırım.
kasa corsair spec-04 1 arka ve 1 on fani takili air circulation sorunu olabilecegini dusunup kasanin kapagi acili da denedim ama zaten ayni kasada ekran karti 45 derecelerde geziyor bosta yukte ise 60 derece.

Muhtemelen ucuz diye gidip teknobiyotikten almışsınız böyle şeyler yaşamanız çok normal.
evet hocam hataya dustum biraz daha once technopat kanalinda kullanildigini gordugum icin ve kanallarinin abone sayisi bayagi yuksek oldugu icin sitenin guvenilirliginde veya desteginde sorun olacagini dusunmedim hic

kasa corsair spec-04 1 arka ve 1 on fani takili air circulation sorunu olabilecegini dusunup kasanin kapagi acili da denedim ama zaten ayni kasada ekran karti 45 derecelerde geziyor bosta yukte ise 60 derece.
Hocam yanlış anlamazsan nerede yaşıyorsun? şehir,semt yardımcı olmak isterim olabilirsem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…