Teknobiyotik Kullanılmış Ürün Mü Satıyor?

EriyenDondurma

Hectopat
Daha fazla  
1-2 hafta içinde bilgisayar toplamak istiyorum ve Teknobiyotik sitesinde işlemci + RAM + SSD paketi buldum. Tam da aradığım parçalardı üstelik hepsini ayrı ayrı alsak daha pahalı oluyordu yani fiyat bakımından da iyiydi. Ama internette bu site hakkında "Kullanılmış ya da test veya incelemesi yapılmış ürünleri gönderiyorlar." gibi cümleler gördüm. Bu siteden bu üçlü paketi güvenle alabilir miyim? Ayrıca garanti durumu nasıl, aydınlatırsanız çok memnun olurum. (Almak istediğim üçlü paketinin linkini vereyim: Intel Kaby Lake Core i3 7100 3.9GHz İşlemci + Kingston HyperX Fury 120GB 500-500MB/s SSD + Kingston Hyperx FURY 8GB DDR4 2133MHz Ram Bellek)

Son düzenleyen: Moderatör:
Outlet kısmı dışındaki ürünleri sıfırdır. Eğer sistem toplarsanız veya aldığınız ürünlerin test edilmesini isterseniz o zaman parçaların montajları yapılır ve gerekli testleri gerçekleştirilir. Alacağınız ürünlerin 2 yıl garantisi mevcuttur.

Outlet kısmı dışındaki ürünleri sıfırdır. Eğer sistem toplarsanız veya aldığınız ürünlerin test edilmesini isterseniz o zaman parçaların montajları yapılır ve gerekli testleri gerçekleştirilir. Alacağınız ürünlerin 2 yıl garantisi mevcuttur.
Yok, tüm sistemi orada toplamayacağım sadece söylediğim paketi almak istiyorum. 3 ürün de gelince içlerinden garanti belgesi çıkıyor mu? Ve garanti Teknobiyotik'e mi ait yoksa üreticiye mi ait?

3 ürün içinde garanti belgeleri çıkar. Herhangi bir sıkıntı durumunda Teknobiyotik ile iletişime geçersiniz, onlar sizi yönlendirirler zaten.
Ayrıca işlemci 7100 yerine G4560 tercih edilebilir. Maddi yönden daha uyguna gelebilir. SSD'de daha performanslı ürün tercih edilebilir.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı