Teknobiyotik M1 nasıldır?

yirikalische

Centipat
Makaleler
1

Laptoplardan çekmiş bir insan olarak kendime aldığım sistemde geniş ve havadar kasa tercih ettim. Fakat bu sistemin görüntüsü kız arkadaşımın çok hoşuna gitti, şirin buldu. Fakat hem parça desteği daha zor olur, hem de soğutma performansı daha kötü olur diye çekincelerim oldu. Siz ne düşünüyorsunuz? Aşağıdaki özelleştirme bölümünde bir tane de ASRock B450 anakart bulunmakta boyut olarak uygun olan.

Özellikle bu sistemi almış, ya da tanıdığı almış olan varsa lütfen yazsın. Teşekkürler.

Alınmaz. O fiyata daha iyisini toplarsın.
Öyle mi diyorsun? Mini-itx bilgisayarlarla ilgili hiç deneyimim yok, youtube videolarından gördüm, farklı farklı varyasyonları deneyip sıcaklıkları uygun olacak şekilde ayarlamışlar, uyumlu parça bulmak zor olmaz mı? Gördüğüm kadarıyla bu tarz sistem satan başka site de yoktu, teknobiyotik bir süredir satıyormuş, ikinci eli de hiç yok, o yüzden erişim bu kadar azken buradan almak daha mantıklı olur diye düşünmüştüm genel olarak teknobiyotik hakkında iyi şeyler duymasam da.

Öyle mi diyorsun? Mini-ITX bilgisayarlarla ilgili hiç deneyimim yok, YouTube videolarından gördüm, farklı farklı varyasyonları deneyip sıcaklıkları uygun olacak şekilde ayarlamışlar, uyumlu parça bulmak zor olmaz mı? Gördüğüm kadarıyla bu tarz sistem satan başka site de yoktu, Teknobiyotik bir süredir satıyormuş, ikinci eli de hiç yok, o yüzden erişim bu kadar azken buradan almak daha mantıklı olur diye düşünmüştüm genel olarak Teknobiyotik hakkında iyi şeyler duymasam da.

Küçük yer kaplayan sistem mi gerekiyor?

Sitenin PC sihirbazından üstteki parçaları seçerek sistemi oluşturup sipariş verin yoksa toplamadan parçaları ayrı kutularda gönderebilirler.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı