Teknobiyotik MK3 nasıldır?

samedovski

Decapat
Bu sistemi özelleştirerek satın almak istiyorum. İstediğim şeyleri ekledikçe fiyatın çok şiştiğini fark ettim, 8600 liraya ulaştı fiyat. Bu fiyata daha iyisini toplamak mümkün müdür? (İçinde monitör dahil 1 ms 144Hz)

İşlemci: Ryzen 5 3600X.
Anakart: ASRock B450M PRO.
İşlemci: Ryzen 5 3600X.
Ekran kartı: Galax RTX 2060.
SSD: GeIL zenith 512 GB.
HDD: Seagte Barracuda 1 TB.
Güç kaynağı: Aerocool Bronze Cylon 600W +80.
Kasa: Aerocool nighthawk Duo (veya 200 lira kar etmek için Aerocool ore saturn)

Son düzenleme:
Çok az bilgi sahibiyim ama dikkatimi ceken sey bu sisteme bu kasa biraz garip geliyor bana.
2. Önemli bir husus ise 2060 güzel bir ekran kartı fakat bunun Galax markasını en az 6 ay kullanan birine danışmak lazım. Diger markalara göre uygun fiyatlı olan ekran kartlarında ısınma sorunu olabiliyor.

Çok az bilgi sahibiyim ama dikkatimi ceken sey bu sisteme bu kasa biraz garip geliyor bana.
2. önemli bir husus ise 2060 güzel bir ekran kartı fakat bunun Galax markasını en az 6 ay kullanan birine danışmak lazım. Diger markalara göre uygun fiyatlı olan ekran kartlarında ısınma sorunu olabiliyor.

Kasa fanı ve genişliği ile iş görür gibi geldi bana ya, var mı başka bir kasa önerin?
Galax'ı bayağı araştırdım benzer performanslar alıyor diğer üreticilerle. Marka takıntım yok şahsen.
Çok daha iyisi toplanabilir bütçe belirtip yeni konu açın yardımcı olalım.

Yeni konu açayım ama tek tek parça toplamak gibi bir niyetim yok tek bir yerden montajlı işi halletmek istiyorum.

Kasa fanı ve genişliği ile iş görür gibi geldi bana ya, var mı başka bir kasa önerin?
Galax'ı bayağı araştırdım benzer performanslar alıyor diğer üreticilerle. Marka takıntım yok şahsen.

Yeni konu açayım ama tek tek parça toplamak gibi bir niyetim yok tek bir yerden montajlı işi halletmek istiyorum.
Kasanım da havalandırmalı varsa video ve yorumlarına bakın.
Bu ekran kartını kullananları bulup danismak lazım.
Bir de benim sahsi fikrim kasanın kule tipi yahut sıvı sogutmaya uygunlugunu da araştırın. Olur ya 2 3 ay sonra belki yük altında cok ısınır 300 500 tl ye bir tane kule tipi sogutma alıp keyfinize bakarsınız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı