Teknobiyotik Nasıldır?

Ben fiyatların aşırı düşük olduğuna katılmıyorum. Fiyatlar bazı mağaza ve internet sitelerine göre uygun fakat dediğim gibi çok düşük değil. Yani olması gereken fiyatlar olduğunu düşünüyorum ve bi kaç site daha var bu fiyat aralığında bakacağız duruma.
Çok düşükten kastım diğer sitelere oranla düşük olmasıydı. :)
 
Her ürün için ayrı ayrı satıcıların farklı fiyatları var. Bence 5-6 tane sağlam satıcı belirleyin (vatan, hepsiburada, teknosa gibi) mutlaka hepsinde bir ürün uygun fiyatlı oluyor mesela hepsiburadada asus gtx970in bir versiyonu 1199 lira. Ya da geçen gün 250-300 lira arasında değişen Microsoft Sculpt klavye maus set teknosada 199 liraydı. Ayrıca genelde bu tip büyük mağazalarda bilgisayar bileşenlerinde kargo ücreti olmuyor. E zaten garantide ürünle alakalı geriye sadece toplamak kalıyor. Tek bir mağazadan genelde 3500 lira tutan sistemi bu şekilde 3200 hatta 3000 liraya kadar bile toplayabilirsiniz.
 
Bende oradan sistem toplamayı düşünüyordum ama siz böyle diyince bi şüpheye düştüm açıkçası. Güvenilir bir siteye benziyor aslında ama belli de olmaz.
 
Normalde ben de sipariş etmek için kenarda duran sitelerime eklemiştim. Ama böyle şeyleri duyunca insan şüphe edebiliyor. Ama bir ihtimal şanslıysanız ürünleriniz iyi çıkabilir. Tabi o kadar parayı şansa yatırırsanız. :D
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı