Teknobiyotik P1 Killer alınır mı?

Aradaki 600 lirayı sen mi ödeyeceksin? En az bronz falan olmalıymış. Allah'a havale ediyorum seni. Aeroocol bu modelde F/P odaklı oynamış yani 80+ için fiyatı yükseltmeye oynamamış. Önerdiğin sistemde gül değil. Soketi berbat, RAM tek modül. Doğru bilgiymiş. Forumlar ne güne duruyor. Onların işe yaramayan bilgileri Rampage falan önerme yarar. Mağazaya ikinci el satıyor diye çamur atmayı kes ne? 7200 liralık ürünü sıfır diye ikinci el sattılar bana. Şu yazdıklarından bilgisayardan zerre anlamadığın belli oluyor. Emin olmadığın konularda insanlara emir kipli konuşmayı kes 😉
Bronze PSU'yu önerme sebebim elektrikler kesilip gelince hemen mağdur olmasını istememem. En azıdan 80+ Bronze PSU'lar daha kaliteli. Arkadaşımın başına gelmişti. GTX 1080 ekran kartı yanmıştı. O günden beri keşke 80+ Bronze PSU alsaydım diye kafasını duvarlara vuruyor.

Öncelikle RAM çift modül ölü soket demeyin artık. Bende Silver öneririm fakat herkesin bütçesi yok.2. el satmıyor bu senin uydurman at faturanıza görelim🙄
Silver nereden çıktı güzel kardeşim? Benim uydurmam yok. Forumdan çok kişi mağdur bu konuda. Faturamı bulacak kadar uğraşacak değilim bu arada. Taa nerede. Ölü soket neden demeyelim. Çift modül olduğunu nereden çıkardın? Ventus gibi bir dandik model olduğunu da saymadım daha. 400 Tl'ye boru gibi davranıyorsun. Aşabilirse de RX 5600 XT sistem toplar babalar gibi kullanır.

Bana cevap yazmışsın o yüzden cevap verdim bende. Ama ben ne olursa olsun 300-500 TL için istediğim marka ve modeli değişmem. Çünkü en az 3 sene kullanılıyor bu aletler.

Bana cevap yazmışsın o yüzden cevap verdim bende. Ama ben ne olursa olsun 300-500 TL için istediğim marka ve modeli değişmem. Çünkü en az 3 sene kullanılıyor bu aletler.

Ben maalesef 800 TL + veremem ama sen öyle görüyorsan alabilirsin. Normal maddi parası ortalama biri 800 TL vermez ben olsam vermem senin görüşüne saygım var.
Silver nereden çıktı güzel kardeşim? Benim uydurmam yok. Forumdan çok kişi mağdur bu konuda. Faturamı bulacak kadar uğraşacak değilim bu arada. Taa nerede. Ölü soket neden demeyelim. Çift modül olduğunu nereden çıkardın? Ventus gibi bir dandik model olduğunu da saymadım daha. 400 TL'ye boru gibi davranıyorsun. Aşabilirse de RX 5600 XT sistem toplar babalar gibi kullanır.

Bir insan en az PC'yi 3 4 yıl kullanır. Zengin bir insan değilse. O AM4 söketide bitmiş olacaktır zaten.

Bronze PSU'yu önerme sebebim elektrikler kesilip gelince hemen mağdur olmasını istememem. En azıdan 80+ Bronze PSU'lar daha kaliteli. Arkadaşımın başına gelmişti. GTX 1080 ekran kartı yanmıştı. O günden beri keşke 80+ Bronze PSU alsaydım diye kafasını duvarlara vuruyor.
80+ güvenlik değil verimlilik sertifikasıdır. Bir modeli kötülüyorken geniş çaplı düşün. HP 500W 80+ 320 TL'ye satılıyorken Aerocool VX Plus 500W 240 TL falan. Herkesin parası yetmeyebilir ve sırf 80+ diye Rampage alabilir. Ne demek istediğimi anlamışsındır.

80+ güvenlik değil verimlilik sertifikasıdır. Bir modeli kötülüyorken geniş çaplı düşün. HP 500W 80+ 320 TL'ye satılıyorken Aerocool VX Plus 500W 240 TL falan. Herkesin parası yetmeyebilir ve sırf 80+ diye Rampage alabilir. Ne demek istediğimi anlamışsındır.

Bu arada kanka Ventus dandik değil foruma sorabilirsin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı