Teknobiyotik P2 sistem nasıldır?

Merhabalar. Bu bilgisayarı almak istiyorum ama benim bilgisayar hakkında pek bir fikrim yok. Daha doğrusu özellikleri hakkında bir fikrim yok. Sizce bu bilgisayarı alınır mı? Bu fiyata daha iyisini bulabilir miyim ve bir gün yayın açmak veya YouTube işleriyle uğraşmak istesem bu bilgisayar beni yarı yolda bırakır mı? Şimdiden teşekkür ediyorum :))
bir de F/P açısından sizce uygun mu?

Güç kaynağını 600-650w öneririm hem daha sağlıklı hemde daha ileriye dönük olur. Kasa markası Dark bende bu markanın bir kasasını alacaktım lakin kullananlar malzeme kalitesinin kötü olduğunu söylüyorlardı. Ryzen 5 3500x yerine 3600 tercih edilebilir. Eğer montajama işine girmek istemiyorsanız makul bir kasa. Daha uygun olsun isterseniz ekran kartsız bir kasa alın ardından İnce Hesap'tan cuma günü indirimden alın bir ekran kartı. Zaten kolay montajlanıyor.

SSD markası hariç gayet güzel gözüküyor. RX 5600XT alırsanız daha iyi performans alırsınız bu arada.
İki ekran kartı arasında çok büyük farklar var mı bide biraz araştırmıştım rtx2060 biraz daha önde deniyordu
Güç kaynağını 600-650w öneririm hem daha sağlıklı hemde daha ileriye dönük olur. Kasa markası Dark bende bu markanın bir kasasını alacaktım lakin kullananlar malzeme kalitesinin kötü olduğunu söylüyorlardı. Ryzen 5 3500x yerine 3600 tercih edilebilir. Eğer montajama işine girmek istemiyorsanız makul bir kasa. Daha uygun olsun isterseniz ekran kartsız bir kasa alın ardından İnce Hesap'tan cuma günü indirimden alın bir ekran kartı. Zaten kolay montajlanıyor.
Yorumunuz için teşekkürler bu güç kaynağı yeterli olmaz mı ? İnce hesap işini bende düşünmüştüm ama çok uğraştırıcı ben direkt almak istiyorum her şeyi (bide incehesap hakkında bazı kötü yorumlar var pek güvenemiyorum)

İşlemci veya ekran kartını değiştirmeni öneririm biraz daha geleceğe yönelik olması için.

3500X'i 3600'e yükseltmeni veya 2060'ı 5600XT'ye yükseltmen iyi olur. Birisini yapsan da olur. 3500X 6/6 bir işlemci oyunlarda ve uzun vadede 6/12 3600'ün epey gerisinde kalacaktır yıllar içerisinde.

AMD kartlarına daha uzun süre iyi baktığı ve 5600XT daha yeni bir kart olduğu için iyi bir alternatif olabilir. Ama Nvidia seviyorsan 2060'ı da sistemde tutabilirsin. İşlemciyi yükseltmek şu anda daha önemli.

Fiyatını sonuna kadar hak eder kesinlikle.
Gerçi bende merak ettim satın alacağımda.
1 aydır bakıyorum bende ne alsam diye bi sorayım dedim burdaki
Bilgisayar güzel ve fiyatı da çok iyi ama güç kaynağını arttırmalısınız.
500
Bilgisayar güzel ve fiyatı da çok iyi ama güç kaynağını arttırmalısınız.
500 w yeterli olmaz mı ? Siz kaçlık önerirsiniz

İşlemci veya ekran kartını değiştirmeni öneririm biraz daha geleceğe yönelik olması için.

3500X'i 3600'e yükseltmeni veya 2060'ı 5600XT'ye yükseltmen iyi olur. Birisini yapsan da olur. 3500X 6/6 bir işlemci oyunlarda ve uzun vadede 6/12 3600'ün epey gerisinde kalacaktır yıllar içerisinde.

AMD kartlarına daha uzun süre iyi baktığı ve 5600XT daha yeni bir kart olduğu için iyi bir alternatif olabilir. Ama Nvidia seviyorsan 2060'ı da sistemde tutabilirsin. İşlemciyi yükseltmek şu anda daha önemli.
3600 bütçemi çok aşıyor ekran kartını yükseltmeyi düşünüyorum

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı