Teknobiyotik P2 sistem alınır mı?

Makaleler
2
Yer
Salihli/Manisa
Daha fazla  
Bilgisayarın SSD'sinin 512 GB olmasına gerek yok bence. O yüzden SSD'yi 256 GB olan M.2 Adata XPG SX8200 PRO 3500MB/1200s'le değiştirdim. 1TB HDD ekledim. RAM'i 3200 MHz olan Adata DDR4 16 GB(2x8) Single XPG Gammix D30 RAM ile değiştirdim. Güç kaynağını High Power 600W 80+ Bronze Eco aktif PFC güç kaynağı ile değiştirdim. Ayrıca montaj istedim, toplam 6.720 TL tuttu sizce alınır mı?

Teknobiyotik P2

Son düzenleyen: Moderatör:
Beklentilerimi karşıladı fakat fiyata göre daha iyisi bulunabilir diye düşünüyorum.

Webtekno Battle Gold

Şimdi bu ürünü gördüm sizce nasıl bir sıkıntısı yok gibi görünüyor ?

Bu linkteki SSD (Adata SU630) için kronik sorunlu olduğu söyleniyor, yenilenen sürümse bilemem ama değiştirebilirseniz değiştirin.

Hocam bunun için ayrı konu açmak mantıksız olurdu çünkü ne olduğunu bildiğim bir şeyi sormak istemiyorum. Ama soracağım. Tray ürünler ikinci el mi oluyor? Sıfır mı? Orijinal ürünlerden farkı nedir?
Benim bildiğim kadarıyla Tray işlemciler de orjinal fakat daha ucuza getirmek için bu işlemcileri bi tepsi içinde 20,30 tane birlikte alınıyor ondan dolayı kutusu ve soğutucuları olmuyor ama arkadaşın bana attığı modelde soğutucusu var neden bilmiyorum ama normalde olmuyor.
Bu linkteki SSD (Adata SU630) için kronik sorunlu olduğu söyleniyor, yenilenen sürümse bilemem ama değiştirebilirseniz değiştirin.
Değiştirdiğim zaman başka bir sıkıntısı kalmıyor değil mi ?

Evet muhtemelen çok fazla satmadığı için hazır sistemlere koyuyor olabilirler. Forumda bununla ilgili çok fazla şikayet vardı. Karıştırıyor olmayayım diye arattım ve bir moderatör arkadaşın topladığı başlıkları resim olarak ekleyeyim, yanlış bilgi vermeyelim.

Dosya Ekleri

• 1592776077763.png
    1592776077763.png
    34,1 KB · Görüntüleme: 44
Evet muhtemelen çok fazla satmadığı için hazır sistemlere koyuyor olabilirler. Forumda bununla ilgili çok fazla şikayet vardı. Karıştırıyor olmayayım diye arattım ve bir moderatör arkadaşın topladığı başlıkları resim olarak ekleyeyim, yanlış bilgi vermeyelim.
Yani SSD değiştirdiğim zaman bilgisayar alınabilir durumda öyle mi ?

Yani SSD değiştirdiğim zaman bilgisayar alınabilir durumda öyle mi ?

İşlemci, ekran kartı ve RAM'ler gayet iyi. Kasanın hava sirkülasyonu da iyiyse sıkıntı yok görünüyor. Kasa 600W olsaydı ileride HDD ekleme veya bileşen yükseltme gibi durumlarda üzmezdi ancak şimdilik yetecektir. Corsair alın kafanız rahat olsun.

Bilgisayarın SSD'sinin 512 GB olmasına gerek yok bence. O yüzden SSD'yi 256 GB olan M.2 Adata XPG SX8200 PRO 3500MB/1200s'le değiştirdim. 1TB HDD ekledim. RAM'i 3200 MHz olan Adata DDR4 16 GB(2x8) Single XPG Gammix D30 RAM ile değiştirdim. Güç kaynağını High Power 600W 80+ Bronze Eco aktif PFC güç kaynağı ile değiştirdim. Ayrıca montaj istedim, toplam 6.720 TL tuttu sizce alınır mı?

Teknobiyotik P2
Teknobiyotik'ten almayın. Uzun kullanımda sorun yaratabilir.

İşlemci, ekran kartı ve RAM'ler gayet iyi. Kasanın hava sirkülasyonu da iyiyse sıkıntı yok görünüyor. Kasa 600W olsaydı ileride HDD ekleme veya bileşen yükseltme gibi durumlarda üzmezdi ancak şimdilik yetecektir. Corsair alın kafanız rahat olsun.
Hava sirkülasyonu için kasanın önünde küçük bir mesh bulunuyor fakat o mesh yeterli gelmeyebilir
Teknobiyotik'ten almayın. Uzun kullanımda sorun yaratabilir.
Niçin sorun yaratabilir ?

Bu sistem daha iyi olabilir. 6900TL tutuyor.
⦁ AMD Ryzen 5 3600 (1320TL-Sinerji)
⦁ Gigabyte B450M DS3H (620TL-Netsipariş)
⦁ GSkill Ripjaws V 8GB 3600MHz CL18 (330TL-Sinerji)
⦁ Gigabyte RX5700XT Gaming OC 8GB (3370TL-Sinerji)
⦁ Kingston A2000 500GB NVMe (600TL-Sinerji)
⦁ Dark Cosmos ARGB TG (300TL-Teknobiyotik)
⦁ Xigmatek Tauro M Plus 600W 80+ Bronze (420TL-Ucuztedarik)
Bütçem değişti emeğiniz çöpe gitmiş gibi oldu ama elinize sağlık yeni bütçeyle yeni konu açıcam açtığım zaman linkini atarım buraya.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı