Hangisi mantıklı olacaksa kendim birleştirebilirim ayrı ayrıda satın alabilirim daha verimli olacaksa fark etmez net olursa hangi sitelerdense link falan olursa sevirim.
Evet şimdi aklıma geldi sürem bitsin yenisini açacağım aynı öyle.
Kanka bence RX 5700 koy daha iyi olur 3600X ile RX 5700 uçar duramazsın.
Ya ne kadar da RX 5700 ve RX 5700 XT iyi dense de yazılım güncelleştirmesi stabilite ısınma sorunu olmaması bakımında NVIDIA tercih etmeliyim sanki diye bir kanı içerisindeyim.
Ben de RX 5700 XT kullanıcısı olarak tavsiye etmiyorum pek. İki gündür oyunda iken sürekli yazılım kaynaklı resetler meydana geliyor. Umarım ileride bu sorunları çözerler.
Bence değmez. Ben alacağım sırada 3600 stok sorunu vardı. 1600TL'e görünce 3600X almıştım. 3600 alıp güzel bir ayar çekersen gayet güzel olur.
Ben bunu çok denedim 1.180V ile en fazla 4.2GHz stabil oluyor. Fazla güç vermek de istemiyorum saçma derecede ısınıyor sonra. Böyle 60W falan çekiyor yükte.
Anakart ve PSU konusunda daha iyi oldu ve RTX 2070 Super:
İşlemci Modelleri ve Fiyatları - n11
İşlemci ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı İşlemci çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.m.n11.com MSI B450 Gaming Plus Max ATX Anakart Siyah
MSI B450 Gaming Plus Max ATX Anakart Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl. Kazananlar MediaMarkt'ta!www.mediamarkt.com.tr Adata XPG Gammix D30 16GB (2x8GB) 3000MHz DDR4 Ram Fiyatı
Adata XPG Gammix D30 16GB (2x8GB) 3000MHz DDR4 Ram en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com MSI GEFORCE RTX 2070 SUPER VENTUS OC Ekran Kartı
MSI GEFORCE RTX 2070 SUPER VENTUS OC Ekran Kartı fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl. Kazananlar MediaMarkt'ta!www.mediamarkt.com.tr SanDisk Plus SDSSDA-480G-G26 2.5" 480 GB SATA 3 SSD Fiyatları ve Özellikleri
SanDisk Plus SDSSDA-480G-G26 2.5" 480 GB SATA 3 SSD en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.m.n11.com Dark Guardian 4x12cm FRGB LED Fanlı, Full Cam Yan ve Mesh Ön Panel, USB 3.0 Bilgisayar Kasası (DKCHGUARDIAN) - Bilgisayar Kasası - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
Dark GUARDIAN, 4x12CM Dual Ring RGB LED Fan, Full Mesh Ön Panel, T-Glass Süper ATX Oyuncu Kasası !Ezber Bozan Tasarımı, 4mm T-Glass Cam Yan Paneli, Ultra Geniş İç Hacimli Yapısı ile Oyuncuların Yeni TercihiEzber Bozan Tasarım ; Dark GUARDIAN !Kaliteyi bilen kullanıcıların yeni seçimi yüksek...www.teknobiyotik.com High Power 750W 80+ GOLD Performance GD Aktif PFC Güç Kaynağı (HP1-J750GD-F12S) - Güç Kaynağı - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
High Power Performance GD 750W 80+ Gold 62.5A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı Masaüstü Bilgisayarınız için 750W 80+ Gold Verimliliğinde İdeal Güç Kaynağı 750W 80+ Gold Güç Kaynağı ile Güç Derdine Son! High Power; Nvidia GeForce RTX 2080, AMD RX Vega 64 gibi yeni nesil ekran...www.teknobiyotik.com Asus VP249QGR 23.8" 1 MS 144 Hz VGA+HDMI+DP FreeSync Full HD IPS LED Monitör Fiyatları ve Özellikleri
Asus VP249QGR 23.8" 1 MS 144 Hz VGA+HDMI+DP FreeSync Full HD IPS LED Monitör en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.m.n11.com