tokhan
Hectopat
Oncelikle tesekkur ederim.Biraz arastirinca ucuz olmadigin gordum.Sizin ornek sisteminize bakarak ekleme cikarma yaparak bu sistemi olusturdum.herhangi bir sorun goruyor musunuz?Tesekkur ederim tekrardan.Liste örnek teşkil etsin diye eklenmiş ve son hali değildir düzenlemeler yapılabilir, hazır sistemlerin ucuz olması gerekir burada görüldüğü üzere paylaştığınız sistem ucuz falan değil. SDD yi 240 olarak değiştirdiğim için fiyat düşüyor olabilir ama bunun yerine HDD eklenmiş ve anakartı 4 bellek slotlu seçmiş olmama rağmen fiyat kafa kafaya.Eki Görüntüle 453416
Cevaplar icin herkese tesekkur ederim.Bilgisayari blackfridayde almayi dusunuyorum.indirimlere gore ve bu fiyati gecmezse ekran kartinda yukseltme yaparim diye dusunuyorum.Diger parcalarin kalite uyum gibi durumunun kotu olmadigini dusunuyorum.İlk defa pc topladigim icin arastirarak,yorumlara bakarak flan kotu olmadini dusundum.Cok fazla secenek eklenip cikilabilir ama kafami cok karistiriyor cok bilgim olmadigi icin.Oyuzden sade basit bir sekilde elestirebilir misiniz?
Dosya Ekleri
Son düzenleme: