Teknobiyotik RTX 2070 Hazır sistem alınır mı?

Liste örnek teşkil etsin diye eklenmiş ve son hali değildir düzenlemeler yapılabilir, hazır sistemlerin ucuz olması gerekir burada görüldüğü üzere paylaştığınız sistem ucuz falan değil. SDD yi 240 olarak değiştirdiğim için fiyat düşüyor olabilir ama bunun yerine HDD eklenmiş ve anakartı 4 bellek slotlu seçmiş olmama rağmen fiyat kafa kafaya.Eki Görüntüle 453416
Oncelikle tesekkur ederim.Biraz arastirinca ucuz olmadigin gordum.Sizin ornek sisteminize bakarak ekleme cikarma yaparak bu sistemi olusturdum.herhangi bir sorun goruyor musunuz?Tesekkur ederim tekrardan.
Cevaplar icin herkese tesekkur ederim.Bilgisayari blackfridayde almayi dusunuyorum.indirimlere gore ve bu fiyati gecmezse ekran kartinda yukseltme yaparim diye dusunuyorum.Diger parcalarin kalite uyum gibi durumunun kotu olmadigini dusunuyorum.İlk defa pc topladigim icin arastirarak,yorumlara bakarak flan kotu olmadini dusundum.Cok fazla secenek eklenip cikilabilir ama kafami cok karistiriyor cok bilgim olmadigi icin.Oyuzden sade basit bir sekilde elestirebilir misiniz?

Dosya Ekleri

• 15723407457255304115141134083280.jpg
    15723407457255304115141134083280.jpg
    1,2 MB · Görüntüleme: 60
Son düzenleme:
@tokhan RAM berbat. CL22 nedir yahu? CL18 bir RAM öneririm.
HDD olarak 1 TB öneririm arada zaten maksimum 50 TL oynuyor. 50 TL verip 1 TB almak daha mantıklı.
RAM için 2x8 daha iyi olur 1x16 yerine. Daha verimli çalışır dual channel ile.
Zotac ekran kartlarını beğenmiyorum. 100 TL oynuyorsa MSI Armor, Asus Dual, MSI Ventus modellerine bakabilirsin.

@tokhan RAM berbat. CL22 nedir yahu? CL18 bir RAM öneririm.
HDD olarak 1 TB öneririm arada zaten maksimum 50 TL oynuyor. 50 TL verip 1 TB almak daha mantıklı.
RAM için 2x8 daha iyi olur 1x16 yerine. Daha verimli çalışır dual channel ile.
Zotac ekran kartlarını beğenmiyorum. 100 TL oynuyorsa MSI Armor, Asus Dual, MSI Ventus modellerine bakabilirsin.
technopat rtx2060 super sistemini almaya karar verdim.dediginiz gibi yeni oldugum icin sacma secimleri farkinda olmadan yapabiliyorum.

Ben o sisteminde çok uygun olduğunu düşünmüyorum.
Donanımlar üç beş farklılık gösteriyordur tabi ki ama fazladan donanım alıp üstelik daha cazip fiyat çıkabiliyor ortaya. Paylaştığım listeler tamamen örnek amaçlı son halleri değildir, fiyat ve doannım görebilmeniz amaçlı. Firma Sinerji.
aaaaaaaaaaaaaaaaa.jpg

Merhaba arkadaslar asagidaki hazir kasayi almayi dusunuyorum.

Yalniz sadece bu kasayi degerlendirebilir misiniz? Uyum sorunu olur mu ya da tam verim alamama gibi problemler olur mu? RX serisi almayi dusunmuyorum. İslemci ve ekran kartinin gayet uyumlu oldugunu okudum ama anakart, RAM, guc, kasa gibi seylerden pek anlamiyorum. Bu sistem uzer mi beni yoksa sikintisiz kullanabilir miyim? Cevaplar icin simdiden tesekkur ederim.
Bence vatandaki hazır sistemlerden birini al. Ya da kendin topla sistemi

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı