Teknobiyotik RX 560 sistem alınır mı?

Merhaba arkadaşlar bugün içinde bilgiaayar almam lazım bütçem 4500 lira.

Teknobiyotik'ten bu sistemi buldum:Masaüstü Bilgisayar - Karne Kampanyası | Teknobiyotik

Bu sistem AAA oyunları oynatır mı?

Sizce bu bütçe ile bu sistem alınır mı?
AAA oyunlarda hem ekran kartı kısmında hem de RAM kısmında sorun yaşayabilirsin. Oynatmaz değil, oynatır fakat ayar kısman lazım. Çoğu yüksek kalite oyunu düşük ayarda oynarsınız.

Merhaba arkadaşlar bugün içinde bilgiaayar almam lazım bütçem 4500 lira.

Teknobiyotik'ten bu sistemi buldum:Masaüstü Bilgisayar - Karne Kampanyası | Teknobiyotik

Bu sistem AAA oyunları oynatır mı?

Sizce bu bütçe ile bu sistem alınır mı?

APU al daha iyi performans olarak değil ama daha önü açık RX 560 2019'dan sonra ki oyunlari açmaz bizzat GTX 1050 kullanıyorum Forza ortada 15 FPS alıyorum.
Hocam bana hazır sistem lazım sistem toplamayı bilmiyorum maalesef.

Hocam sistem için para nasıl birkir çalışıtınız mı ben bir ara çalıştım günlük 20 verdiler aşırı kazık çalışmak vakit kaybı geldi.

APU al daha iyi performans olarak değil ama daha önü açık RX 560 2019'dan sonra ki oyunlari açmaz bizzat GTX 1050 kullanıyorum Forza ortada 15 FPS alıyorum.

Hocam sistem için para nasıl birkir çalışıtınız mı ben bir ara çalıştım günlük 20 verdiler aşırı kazık çalışmak vakit kaybı geldi.

Reis ben hiç para biriktirmedim ailem doğum günü hediyesi 4500 lira verdi kendime sistem alayım diye ama işte sistem almak için düşük bir bütçe..

Hayır, bence Teknobiyotik fazla abartıyor. Oyunun ayarlarını en düşüğe çekip kullanıcıları kandırıyor. Aslında kandırmıyor ama satın alacaklar buna kanıyor. APU toplayabilirsiniz ama çok bir oyun performansı beklemeyin.
Hocam peki bu sistem nasıl Pollux 3APU | Game Garaj
Yakında işlemci stoğa gelecekmiş.
Sonradan 1050 ti takmayı düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı