En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
www.teknobiyotik.com
Kasanın önü kapalı diye çekiniyorum. Kasa değiştirilip alınır mı, ne diyorsunuz?
Kasa çok sıkıntı olacağını düşünmüyorum, en azından fiyatına göre.
Bence kasa harici sistem güzel, kasayı da ileride para durumunuza göre değiştirirsiniz.
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
www.teknobiyotik.com
Kasanın önü kapalı diye çekiniyorum. Kasa değiştirilip alınır mı? Ne diyorsunuz?
www.teknobiyotik.com
Kasanın önü kapalı diye çekiniyorum. Kasa değiştirilip alınır mı? Ne diyorsunuz?
En ucuz Intel i5-11400F Altı Çekirdek 2.60 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Intel i5-11400F Altı Çekirdek 2.60 GHz İşlemci özelliklerini incele, 3.571,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz MSI MAG FORGE 101M Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI MAG FORGE 101M Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 1.675,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Teknik Özellikler Nominal Güç Değeri : 650W 80+ Renk : Siyah Tip : ATX 12V 2.4 Soğutma Sistemi : 12cm Siyah Sessiz Smart Fan Aktif PFC : Var (max %99) Verimlilik : %87 Üstü Enerji Verimliliği Koruma : OVP/UVP/OPP/SCP/OCP Max. Çıkış Değerleri : 12V: 51A, +5V: 20A, +3.3V: 20A...
Kasa çok sıkıntı olacağını düşünmüyorum, en azından fiyatına göre.
Bence kasa harici sistem güzel, kasayı da ileride para durumunuza göre değiştirirsiniz.
8 TL'ye önü açık mesh kasa koyulabiliyor sisteme. Ya da 200 TL koyup daha kaliteli bir kasa da olabiliyor. Bence arada bu kadar az fark varken ileriye bırakmamak gerek hocam.
En ucuz Intel i5-11400F Altı Çekirdek 2.60 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Intel i5-11400F Altı Çekirdek 2.60 GHz İşlemci özelliklerini incele, 3.571,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz MSI MAG FORGE 101M Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI MAG FORGE 101M Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 1.675,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Teknik Özellikler Nominal Güç Değeri : 650W 80+ Renk : Siyah Tip : ATX 12V 2.4 Soğutma Sistemi : 12cm Siyah Sessiz Smart Fan Aktif PFC : Var (max %99) Verimlilik : %87 Üstü Enerji Verimliliği Koruma : OVP/UVP/OPP/SCP/OCP Max. Çıkış Değerleri : 12V: 51A, +5V: 20A, +3.3V: 20A...
En ucuz Intel i5-10400F Altı Çekirdek 2.90 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Intel i5-10400F Altı Çekirdek 2.90 GHz İşlemci özelliklerini incele, 3.334,47 TL'den başlayan fırsatları yakala!
High Power 500W 80+ Standard 37.5A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı PC Sisteminizin İhtiyaçlarına fazlasıyla cevap veren High Power 500W 80+ Std. Karşınızda... 650W 80+ Bronze Güç Kaynağı ile Güç Derdine Son! High Power; Yeni nesil giriş/orta seviye ekran kartları ve Intel/AMD...
www.teknobiyotik.com
Hepsini 12 taksit yapabileceğim yerlerden almak istedim, ondan dolayı 6600XT yerine 6600 tercih etmek zorunda kaldım.