Teknobiyotik RX 6600 sistem alınır mı?

Makaleler
1
Ürün şu:

Kasanın önü kapalı diye çekiniyorum. Kasa değiştirilip alınır mı? Ne diyorsunuz?

Sistem ve fiyat güzel ama dediginiz gibi kasadan dolayı ısınma sorunu yaşabilirsiniz.
Tam bütçe aralıgınızı söylerseniz yardımcı olabilirim.

Ürün şu:

Kasanın önü kapalı diye çekiniyorum. Kasa değiştirilip alınır mı? Ne diyorsunuz?

Hocam eğer bütçeyi 1500TL aşabilirseniz cillop gibi bir sistem olur ama bütçe sorun derseniz işlemciyi 10400F ile değiştirin.

İşlemci:

Anakart:

Ekran kartı:

RAM(2X):

Kasa:

PSU:

Kasa çok sıkıntı olacağını düşünmüyorum, en azından fiyatına göre.
Bence kasa harici sistem güzel, kasayı da ileride para durumunuza göre değiştirirsiniz.
8 TL'ye önü açık mesh kasa koyulabiliyor sisteme. Ya da 200 TL koyup daha kaliteli bir kasa da olabiliyor. Bence arada bu kadar az fark varken ileriye bırakmamak gerek hocam.
Sistem ve fiyat güzel ama dediginiz gibi kasadan dolayı ısınma sorunu yaşabilirsiniz.
Tam bütçe aralıgınızı söylerseniz yardımcı olabilirim.
12.500 hocam. Konu da açtım ama cevap yazmadı kimse :D
Hocam eğer bütçeyi 1500TL aşabilirseniz cillop gibi bir sistem olur ama bütçe sorun derseniz işlemciyi 10400F ile değiştirin.

İşlemci:

Anakart:

Ekran kartı:

RAM(2X):

Kasa:

PSU:
Bakacağım hocam, teşekkür ederim çok. Ayrı toplayınca taksitler çok uçuyor, ondan çok sıcak bakmıyorum ama denk getirebilirsem mantıklı olabilir.

Dostlar kendimce şunu oluşturdum, yorum yaparsanız sevinirim:

Adata XPG Gammix D30 8 GB 3200 MHz DDR4 CL16 AX4U32008G16A-SR30 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (x2)

Hepsini 12 taksit yapabileceğim yerlerden almak istedim, ondan dolayı 6600XT yerine 6600 tercih etmek zorunda kaldım.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı