Teknobiyotik Ve Eksen Bilgisayar Sistem Toplama

Teknobiyotik 1200 tl lik alışverişimi başka isme ve adrese yolladı bayağı uğraştım rezillikti eksen ise mal benden çıksın da sonrasında ne halt yapıyorlar yapsınlar mantığında en iyisi satış öncesi
olduğu gibi ve sonrası da ilgilenen İnventus.

@Dark Soul Pro Gamers hocam altını çizerek söyleyeyim zamanında inventus'dan ağzı yanıp mahkemelik olan insanlar oldu ne kadar iyidir ne kadar kötüdür bilinmez ama en iyisi olmadığı kesindir. Sizin bir sorununuz oldu diye herkes aynı sorunu yaşayacak değil lütfen bu kadar ön yargılı olmayın. Adamlar hata yapmışsa telefi etmek zorundalar ki etmişlerdir. Eksen bilgisayara direk mal diyerek hakarette bulunuyorsunuz kaç kere alışveriş yaptınız, bu forumda bir çok insan o firmadan alışveriş yapıyor. Her zaman söylüyorum insanlık halidir her yerde hatalar olabilir tabandan zirveye kadar bütün firmalar kusursuz değil. Sizin bu görüşünüze bakarsak vatanbilgisayar dükkanı kapatmalı yani firma baştan aşağı hata personelden yöneticilere kadar hepsi bilgi yönünden zayıf. :) ama adamlar ülkenin zirvesinde. :) Diyeceğim o ki siz bir sorun yaşamışsınız ki zamanında bende yaşadım hepimiz yaşayabiliriz. Yaşanılan bir sorun için bu firmaların kalitesini güvenini ve hizmetini göz ardı etmek en büyük hata olur. Sizede bu tabunuzu yıkmayı tavsiye ederim, iyiliğiniz için söylüyorum.

Teknobiyotik bana kargo parasına mal oldu ve aldığım ürün için kaybolması tehlikesi yaşadım. Türkçe sorunumuz var galiba. Mal benden çıksındaki ''MAL'' ürün anlamına gelmektedir. Ürünü göndereyim gerisi kullanıcının denilmekte. Eksen hakkında bana zırvalık diyen arkadaş herhalde eksen bilgisayarda çalışıyor. Burda herkes kendi görüşünü paylaşıyor dogmatik şeyler söylemiyoruz. Ben bir firma ile sorun yaşadı isem benim için o firma bitmiştir. Sen yaşamadın diye bana zırvalık demen zırvalıktır. 10.02.2015 ayında asus marka aldığım tablet elime ulaştı. Tablet çizik çıktı. İlgilenmediler Asus'a yönlendirdiler. İnventus hakkında şikayetvar sitesinde 1 tane bile şikayet yok.

17.04.2015 ayında sistem topladım. Her sıkıntımda da oradaki çalışanlarla iletişime geçtiğimde bana yardımcı oldular. Sen bir sorun yaşamış olabilirsin ama bir firmayı böyle yerden yere vuracaksan bak bakalım o firma hakkında tümel uzlaşım ne durumda. 2. el ekran kartı aldığımda bile Kadıköy içinde alışverişi gerçekleştirirken gittim oradaki çalışanlardan fikir aldım. Adamlar: "Alacağın ekran kartını getir burada faturasına, ıvırına zıvırına bakalım." dediler. Ben böyle insanlarla karşılaştıktan sonra bana bu adamlar ilgilenmiyor dersen zırvalamış olursun. Eksen'de çalışmıyorum ama oranın çalışanlarını tanıyorum, biliyorum, aldığım hizmetten de çok memnunum.

Sen yerine gidip alışveriş yapan birisin biz internetten alıyoruz. Yani işimiz riskli tablet için kalkıp 1400 km uzaklıkta İstanbul'a eksen mağazasını mı basayım ben sorun yaşadım ve bir daha yaşamamak için kesinlikle almam.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı