Çözüldü Teknobiyotik vs GameGaraj hazır sistem

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Aklımda o vardı ancak çok zamlanmış.
1200 AF sistem almaktansa para biriktirin, o sırada da canınız isterse kafede ucuza keyfinize bakın... Bir de tavsiyem 4000TL biriktirmeniz olurdu ancak ülkede her şeyin her gün zamlandığı aklıma gelince işinizi garantiye alıp en az 4500TL biriktirin derim... (4500TL'ye bugünün 4000TL'lik sistemini alırsınız.)
İkinci sistem daha iyi gibi ama PSU...
Screenshot_7.png
 
İkinci sistemdeki güç kaynağı sıkıntı çıkarabilir sanki.
SSD'de çok güvenilir değil... Bence bu bütçelerde aciliyet yoksa bu kalitedeki sistemlere para verilmemeli, para zor kazanılıyor. Geçen sene olsa bu bütçelere yine bir şeyler yapılabilirdi ama bu sene çok zor, bence bütçe en az 4500TL olursa verilen paraya değen sistem alınabilir... Yakınlarda internet kafe varsa şayet, sistem alınana kadar oradan da oyun oynanabilir.

Bizim evin arkasına Razer Deathedder Elite mouse ve Razer Cynosa Chroma klavyeli bir de AOC 24"/32" monitörlü internet kafe açıldı. Şahsen ben kendime bile sistem almak için acele etmiyorum. Şu anda ucuza ve kaliteli sistem kullanıyorum. 😀 İşlemci ve ekran kartı özelliklerine bakamıyorum ama çoğu oyun ultrada 100FPS'nin civarlarında. Bu arada saati 4/5TL, bence tam fiyat/performans... 😂
 
Son düzenleme:
PSU hakkında bir bilgi yok nereden çıkardınız kötü olduğunu.

GameGaraj PSU'lara bakarsanız 500W 80+ setifikalı PSU Max 408W verebiliyor bu sisteme 450W 80+ bir PSU konulmuş. Konulara birz bakarsanız Çin Mali bir markanın onlar için PSU ürettiğini öğrenebilirsiniz.
 

Geri
Yukarı