Ray Kurzweil
Hectopat
- Makaleler
- 3
Anakartı tırt.
Peki önerebileceğiniz iyi bir anakart varmıAnakartı tırt.
Sistemi hazır olarak almayı düşündüğüm için yapamam.Bu sistemdeki anakartlardan hangisi iyidir?Bu anakart oldukça iyidir.
![]()
MSI B450M-A PRO MAX 4133MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DVI mATX Anakart | ITOPYA
MSI B450M-A PRO MAX 4133MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DVI mATX Anakart En iyi fiyat seçenekleri ile B450M-A PRO MAX ITOPYA'dawww.itopya.com
Alternatif olarak Gigabyte B450M S2H’da iyidir.
Hazır sistem olduğundan anakartı ayrıca alamıyor. S2H'da pasif de olsa VRM soğutucu var, S2H varken A-PRO MAX tercih etmezdim.Bu anakart oldukça iyidir.
![]()
MSI B450M-A PRO MAX 4133MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DVI mATX Anakart | ITOPYA
MSI B450M-A PRO MAX 4133MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DVI mATX Anakart En iyi fiyat seçenekleri ile B450M-A PRO MAX ITOPYA'dawww.itopya.com
Alternatif olarak Gigabyte B450M S2H’da iyidir.
Hazır sistem olduğundan anakartı ayrıca alamıyor. S2H'da pasif de olsa VRM soğutucu var, S2H varken A-PRO MAX tercih etmezdim.
Bir tane arkadaş B550M-A PRO nun daha iyi olacağını söyledi ikisi arasında ne fark var?Hazır sistem olduğundan anakartı ayrıca alamıyor. S2H'da pasif de olsa VRM soğutucu var, S2H varken A-PRO MAX tercih etmezdim.
Gigabyte B550M S2H'a upgrade edebilirsin.Sistemi hazır olarak almayı düşündüğüm için yapamam.Bu sistemdeki anakartlardan hangisi iyidir?
![]()
Sinerji DA-S1 Ryzen 5 5600X 16GB 500GB NVMe M.2 SSD RTX3060Ti [Oyun Bilgisayarı]
Sinerji DA-S1 Ryzen 5 5600X 16GB 500GB NVMe M.2 SSD RTX3060Ti [Oyun Bilgisayarı] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Bir tane arkadaş B550M-A PRO nun daha iyi olacağını söyledi ikisi arasında ne fark var?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.