Teknobiyotik X1.5 Sistem Koku Sorunu

baybars.yildiz

Centipat
Arkadaşlar 1 ay önce Teknobiyotik'ten X1.5 aldım odada 15 dk çalışsın nasıl kokuyor anlatamam tüm havayı emiyor sanki internet Cafe'lerde o kadar bilgisayar hiç kokmazken neden bu kadar kokuyor yardımcı olur musunuz? Değiştirmem gereken bir şey mi var ucuz olsun diye kaliteden çok mu düşmüşler?

PSU'yu kontrol edin isterseniz. Genelde pek iyi PSU koymuyorlar hazır sistemlerine.

Bana da Gigabyte SSD yerine Sandisk SSD Plus gönderdiler. Malesef bilgisayarım olmadığından fazla üstelememiştim. Şu sıralar hatasız PC donanımı satıcısı yok.

High Power 600W sanırım pek iyi değil ondan geliyor herhalde ekran kartının jelatinini ben söktüm bizzat.

PSU'yu kontrol edin isterseniz. Genelde pek iyi PSU koymuyorlar hazır sistemlerine.

Bana da Gigabyte SSD yerine SanDisk SSD Plus gönderdiler. Malesef bilgisayarım olmadığından fazla üstelememiştim. Şu sıralar hatasız PC donanımı satıcısı yok.

Çok garip, ilk kez böyle bir şey duyuyorum. PSU'nuz nedir acaba?

Ekran kartı, RAM ya da diğer bileşenlerin jelatini sökülmemiş olabilir.

Ne olacak adı sanı bilinmedik bir PSU dur eminim kasadan PSU'dan kısıp hazır sistemler yapıyorlar :D.

Teknobiyotik hazır sistemlerinde genelde Gamepower PSU kullanıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Yürüyen tabut yani. Sorun ondan olabilir. High Power'mış yazdığımi dikkate almayın delete delete.

Hazır sistemlere iyi PSU koymadıkları doğru. Benim de başıma geldi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı