Teknobiyotik X1 NVIDIA Edition arıza çıkartıyor

O video çok doğru bir video onu söyleyeyim.

Video doğru ve bilgilendirici evet ancak marka ve modeli "bu kötü" diye ima etmek azıcık taraflı olmuş gibi. Nasıl desem örnek veriyorum GTX 2080ti yanına Ryzen 3 1200 alıp işlemciyi yerden yere vurmak gibi. Sonuçta o modelin özellikleri, ne olup olmadığı belli. Genel olarak kötü bir ürün değil, yalnızca yanlış tercih yapanlar için kötü bir ürün olabilir.

Video doğru ve bilgilendirici evet ancak marka ve modeli "bu kötü" diye ima etmek azıcık taraflı olmuş gibi. Nasıl desem örnek veriyorum GTX 2080ti yanına Ryzen 3 1200 alıp işlemciyi yerden yere vurmak gibi. Sonuçta o modelin özellikleri, ne olup olmadığı belli. Genel olarak kötü bir ürün değil, yalnızca yanlış tercih yapanlar için kötü bir ürün olabilir.
O monitör cidden pahalıya satılıyor ve Sync özelliğinin olmaması cidden sorun ha ucuz bir ürün olsa bir şey demem o ayrı mesele.

O monitör cidden pahalıya satılıyor ve Sync özelliğinin olmaması cidden sorun ha ucuz bir ürün olsa bir şey demem o ayrı mesele.

Katılıyorum. Fakat bu bayağı eski bir model ve garip şekilde bilgisayarla ilgili eski parçaların sıfır fiyatları değişmiyor. Şu anda gidip 1600-1700 liraya GTX 1050ti bile alabiliyorsun, sanırım 2013 model Titan olsa stoklarda onu da 10.000 liraya satarlar. Böyle bir gariplik de var. Acemi kullanıcılar bu konuda oldukça mağdur oluyordur.

O video çok doğru bir video onu söyleyeyim.

Yok yok doğrudur ama kendileri müşterilerine doğru düzgün hizmet veremiyorken, eleştrilecek bir sürü mevzuları varken tutupta ASUS'a giydirmeleri komik sadece :D.
Bence bu adamlar arızalı ürünleri gönderip tamir edilmiş ya da edildiğini sandıkları ürünleri sıfır diye pazarlıyorlar. Bu kadar insan sürekli bu arıza problemini yaşamaması gerek. Elektronik birazda şans işi diyoruz ama bunu firmalar koz olarak kullanıyor. Doğru olmayan şeyler var.

Yok yok doğrudur ama kendileri müşterilerine doğru düzgün hizmet veremiyorken, eleştrilecek bir sürü mevzuları varken tutupta ASUS'a giydirmeleri komik sadece :D.
Bence bu adamlar arızalı ürünleri gönderip tamir edilmiş ya da edildiğini sandıkları ürünleri sıfır diye pazarlıyorlar. Bu kadar insan sürekli bu arıza problemini yaşamaması gerek. Elektronik birazda şans işi diyoruz ama bunu firmalar koz olarak kullanıyor. Doğru olmayan şeyler var.
Şu dönemde biraz tolerans gösteriyor şirketlere işleri gerçekten zor bakalım sizin yeni ekran kartı ve PSU nasıl gelicek.

Benim sorun ssd diye beklerken, işlemci çıktı.2 gün önce bana,işlemciniz değiştirildi dediler.Dün sistem elime ulaştığında, sahura kadar stres testi yaptım. Sanırım 7 saat civarı ve sıkıntı çıkmadı. İnşallah 3 ay sonra patlamaz 😅

Ben de aynı yerden hazır sistem alma gafletinde bulundum. Aynı sorunu yaşadım. Sistemi geri gönderdim. Ekran kartı problemli dediler ve değiştirdiler , bir süre sonra yine aynı sıkıntıyı yaşamaya başladım. Siz şu an ne durumdasınız merak ettim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı