Teknobiyotik X1 Nvidia Edition nasıldır?

Fiyatı ucuz diye lütfen şu siteye kanmayın. Bakın ben site önericisi değilim ama bu kadar rezil bir firmadan sistem almayın. CM ile Çin'den aldıkları firmasız olan ama firma bastıkları kadayı övdüler CM'yi gömdüler. Üstüne yorumlarda rezil hareketler sergilediler. Paranızı biriktirin güvenilir sitelerden alın derim. Onun dışında ısınma sorunu sadece kart ile değil hava akışı ile de alakalıdır. Sorun alabilme ihtimaliniz çok yüksek ben aldım ve hata aldım. Ama bu şans işidir isterseniz şansınızı konuşturabilirsiniz RX 5700 XT alarak. Gıgabyte ya da MSI alın derim RX 5700 XT alacaksanız. Şu sözüde bırakayım İşlemci AMD Ekran kartı NVİDİA diyorum ben.

Şu ürün nasıl daha uygun fiyata daha performanslı. Ayrıca değiştirme şeçenekleri alternatifi çok fazla. Galax ekran kartı Asrock anakart almaktansa Türkiye'de daha çok bilinen ve tanınmış ürünleri daha güvenilir bir siteden almış olursun.

Arkadaşlar buna mı dönsem ne diyorsunuz?
Şu ürün nasıl daha uygun fiyata daha performanslı. Ayrıca değiştirme şeçenekleri alternatifi çok fazla. Galax ekran kartı Asrock anakart almaktansa Türkiye'de daha çok bilinen ve tanınmış ürünleri daha güvenilir bir siteden almış olursun.
Asus Dual RTX2060S 8GB GDDR6 Gaming Ekran Kartı na döndürsek nasıl olur hocam??

Ekran kartının çok ısındığını duymuştum yanlış olmasında biri aydınlatırsa.
Bir şey daha soracağım. Bu hazır kasalarda özelleştirmede bulunmayan AORUS 2060 S nasıl ekleyebilirim. Özel mesajla mümkün müdür?

Bir şey daha soracağım. Bu hazır kasalarda özelleştirmede bulunmayan AORUS 2060 S nasıl ekleyebilirim. Özel mesajla mümkün müdür?
Hayır ekleyemezsin. Bu dediğin ekran kartı neredeyse 3500 TL çok değil mi sence performansına göre fiyatı ? Daha uygun fiyata alacağın Rx 5700 veya Rx 5700 XT ekran kartı ondan daha iyi performans verecektir.

Hayır ekleyemezsin. Bu dediğin ekran kartı neredeyse 3500 TL çok değil mi sence performansına göre fiyatı ? Daha uygun fiyata alacağın Rx 5700 veya Rx 5700 XT ekran kartı ondan daha iyi performans verecektir.

Son kararım bu hocam. Uygun mudur?

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    26,2 KB · Görüntüleme: 56
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı