Teknobiyotik'a2.5 vs Teknobiyotik APU sistem

Bütçe
2800-3400
ilerde overclock yapmayı düşünmüyorum dostum ve ankartı yükseltmek ekstradan 200 liralık artış yapıyor o yüzden anakartı a320m de kullanmayı düşünüyorum geleceğe dönük sıkıntı çıkaracağının farkındayım ama şuan için fazlasını yapamıyorum maalesef. ve şunu sorayım a2.5 sistemin işlemcisini 1600 yapmak APU sistemden daha iyi olmaz mı ?

anladım dostum aklımda şöyle birşey var bildiğim kadarıyla 2400g ile 3400g rx 570e darboğaz yapmıyor ve apu alırsam eğer 1.5 sene sonra falan rx570 takmayı düşünüyorum sence böylesi mi mantıklı yoksa a2.5un işlemcisini 1600af yapıp 1.5 sene rx560 ile kullanıp o zamanın şartlarına göre en düşük rx570 takmak mı daha mantıklı olur ne önerirsin ?

3400gyi şuan almak mantıklı değil mi peki kanka ? çünkü nasipse 1 haftaya siparişi vereceğim ellerinde parça olmazsa daha çok beklemek istemiyorum hem evde olmak hemde insanın ayağının kırık olması biraz can sıkıyor..

bu arada öneri için teşekkür ederim
İstediğiniz sitemi aldınız mı?

Yok dostum bekliyorum suan ağustosta alacağım ve hala araştırmalarım devam ediyor çok oyun oynayan bi insan olmadigim icin 1200 af ile toplayacağım sistem bile isime yarıyor ama insanlar hic önermiyor 1200 af kafam karışıyor :d lol valorant cs go falan oynarim en fazla hikayeli oyun oynayacak vaktim çok olmuyor
[/QUOTE
Bide foruma girmeyeli olmus geç cevap verdim kusura bakma kanka

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı