Atillabrk
Centipat
teşekkür ederim arkaşlar eğer bütçem denkleşirse bunu yapacağım olmadı apu artık sağolun hepiniz1600 ve 560 en iyi secim olur. Ileride RX580'e yukseltebilirsiniz.
teşekkür ederim arkaşlar eğer bütçem denkleşirse bunu yapacağım olmadı apu artık sağolun hepiniz1600 ve 560 en iyi secim olur. Ileride RX580'e yukseltebilirsiniz.
İstediğiniz sitemi aldınız mı?ilerde overclock yapmayı düşünmüyorum dostum ve ankartı yükseltmek ekstradan 200 liralık artış yapıyor o yüzden anakartı a320m de kullanmayı düşünüyorum geleceğe dönük sıkıntı çıkaracağının farkındayım ama şuan için fazlasını yapamıyorum maalesef. ve şunu sorayım a2.5 sistemin işlemcisini 1600 yapmak APU sistemden daha iyi olmaz mı ?
anladım dostum aklımda şöyle birşey var bildiğim kadarıyla 2400g ile 3400g rx 570e darboğaz yapmıyor ve apu alırsam eğer 1.5 sene sonra falan rx570 takmayı düşünüyorum sence böylesi mi mantıklı yoksa a2.5un işlemcisini 1600af yapıp 1.5 sene rx560 ile kullanıp o zamanın şartlarına göre en düşük rx570 takmak mı daha mantıklı olur ne önerirsin ?
3400gyi şuan almak mantıklı değil mi peki kanka ? çünkü nasipse 1 haftaya siparişi vereceğim ellerinde parça olmazsa daha çok beklemek istemiyorum hem evde olmak hemde insanın ayağının kırık olması biraz can sıkıyor..
bu arada öneri için teşekkür ederim
İstediğiniz sitemi aldınız mı?
[/QUOTE
Bide foruma girmeyeli olmus geç cevap verdim kusura bakma kankaİstediğiniz sitemi aldınız mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.