B BalikŞuşişi Kilopat Katılım 23 Kasım 2016 Mesajlar 4.504 Makaleler 1 Çözümler 48 14 Haziran 2020 #81 342746 dedi: Bende Kaspersky indirdim ama bende gzukmedi veya yanlis versiyonmu indirdim acaba. Genişletmek için tıkla... Ben son 1-2 haftadır Kaspersky kullanıyorum. Ben de siteye girdiğimde gözükmedi. Halbuki web kalkanı en yüksek moddaydı.
342746 dedi: Bende Kaspersky indirdim ama bende gzukmedi veya yanlis versiyonmu indirdim acaba. Genişletmek için tıkla... Ben son 1-2 haftadır Kaspersky kullanıyorum. Ben de siteye girdiğimde gözükmedi. Halbuki web kalkanı en yüksek moddaydı.
2 24099 Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 11.253 Makaleler 33 Çözümler 224 14 Haziran 2020 #82 342746 dedi: Ben de Kaspersky indirdim ama bende gözükmedi veya yanlis versiyon mu indirdim acaba? Genişletmek için tıkla... BalikŞuşişi dedi: Ben son 1-2 haftadır Kaspersky kullanıyorum. Ben de siteye girdiğimde gözükmedi. Halbuki web kalkanı en yüksek moddaydı. Genişletmek için tıkla... Zaten yanlış alarmdı. Konunun tamamını okuyabilirsiniz yazmıştık yanlış olduğunu. Düzeltmişlerdir bugün.
342746 dedi: Ben de Kaspersky indirdim ama bende gözükmedi veya yanlis versiyon mu indirdim acaba? Genişletmek için tıkla... BalikŞuşişi dedi: Ben son 1-2 haftadır Kaspersky kullanıyorum. Ben de siteye girdiğimde gözükmedi. Halbuki web kalkanı en yüksek moddaydı. Genişletmek için tıkla... Zaten yanlış alarmdı. Konunun tamamını okuyabilirsiniz yazmıştık yanlış olduğunu. Düzeltmişlerdir bugün.
C Chucky47 Centipat Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 244 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2020 #83 24099 dedi: Zaten yanlış alarmdı. Konunun tamamını okuyabilirsiniz yazmıştık yanlış olduğunu. Düzeltmişlerdir bugün. Genişletmek için tıkla... Bende hala devam ediyor. Siteye girmeden direkt olarak Google'dan Teknobiyotik'i arattığım zaman bile uyarı veriyor.
24099 dedi: Zaten yanlış alarmdı. Konunun tamamını okuyabilirsiniz yazmıştık yanlış olduğunu. Düzeltmişlerdir bugün. Genişletmek için tıkla... Bende hala devam ediyor. Siteye girmeden direkt olarak Google'dan Teknobiyotik'i arattığım zaman bile uyarı veriyor.
2 24099 Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 11.253 Makaleler 33 Çözümler 224 14 Haziran 2020 #84 Chucky47 dedi: Bende hala devam ediyor. Siteye girmeden direkt olarak Google'dan Teknobiyotik'i arattığım zaman bile uyarı veriyor. Genişletmek için tıkla... Uyarı halen veriyor ise Kaspersky'e yanlış alarm olduğuna dair bildirim yollayabilirsiniz antivirüs üzerinden. Dediğim gibi zararlı yok sitede ve false positive.
Chucky47 dedi: Bende hala devam ediyor. Siteye girmeden direkt olarak Google'dan Teknobiyotik'i arattığım zaman bile uyarı veriyor. Genişletmek için tıkla... Uyarı halen veriyor ise Kaspersky'e yanlış alarm olduğuna dair bildirim yollayabilirsiniz antivirüs üzerinden. Dediğim gibi zararlı yok sitede ve false positive.
Y yika38 Terapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2017 Mesajlar 6.462 Makaleler 11 Çözümler 205 Yer Kayseri 14 Haziran 2020 #85 @Murat5038 çok teşekkürler yardımınız için. Murat5038 dedi: Wondershare de illegal şekilde kuruluysa kullanmanı tavsiye etmem. Genişletmek için tıkla... Dr.Fone adlı yazılım kurmuştum Android verilerini iOS'a aktarmak için ama sonra hiçbir işe yaramayınca kaldırmıştım. Kalıntıları kalmış sanırım.
@Murat5038 çok teşekkürler yardımınız için. Murat5038 dedi: Wondershare de illegal şekilde kuruluysa kullanmanı tavsiye etmem. Genişletmek için tıkla... Dr.Fone adlı yazılım kurmuştum Android verilerini iOS'a aktarmak için ama sonra hiçbir işe yaramayınca kaldırmıştım. Kalıntıları kalmış sanırım.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.476 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 15 Haziran 2020 #86 Chucky47 dedi: Bende hala devam ediyor. Siteye girmeden direkt olarak Google'dan Teknobiyotik'i arattığım zaman bile uyarı veriyor. Genişletmek için tıkla... Kaspersky güncel değilse verebilir veya geçmiş duruyordur. Tarayıcı geçmişini silin düzelebilir.
Chucky47 dedi: Bende hala devam ediyor. Siteye girmeden direkt olarak Google'dan Teknobiyotik'i arattığım zaman bile uyarı veriyor. Genişletmek için tıkla... Kaspersky güncel değilse verebilir veya geçmiş duruyordur. Tarayıcı geçmişini silin düzelebilir.
C Chucky47 Centipat Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 244 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2020 #87 Murat5038 dedi: Kaspersky güncel değilse verebilir veya geçmiş duruyordur. Tarayıcı geçmişini silin düzelebilir. Genişletmek için tıkla... Evet düzeldi şu anda. Murat5038 dedi: Kaspersky güncel değilse verebilir veya geçmiş duruyordur. Tarayıcı geçmişini silin düzelebilir. Genişletmek için tıkla... Şimdi tekrar girdiğimde birkaç dakika geçtikten sonra tekrar verdi. Geçmiş temiz ve program güncel. Son düzenleme: 15 Haziran 2020
Murat5038 dedi: Kaspersky güncel değilse verebilir veya geçmiş duruyordur. Tarayıcı geçmişini silin düzelebilir. Genişletmek için tıkla... Evet düzeldi şu anda. Murat5038 dedi: Kaspersky güncel değilse verebilir veya geçmiş duruyordur. Tarayıcı geçmişini silin düzelebilir. Genişletmek için tıkla... Şimdi tekrar girdiğimde birkaç dakika geçtikten sonra tekrar verdi. Geçmiş temiz ve program güncel.
Teknik124 Hectopat Katılım 16 Temmuz 2016 Mesajlar 796 Makaleler 1 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2020 #88 JS zaten Sandbox içerisinde çalıştığından çok etki etmemeli bilgisayarları eğer bu trojan meselesi olursa.
JS zaten Sandbox içerisinde çalıştığından çok etki etmemeli bilgisayarları eğer bu trojan meselesi olursa.
Y yika38 Terapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2017 Mesajlar 6.462 Makaleler 11 Çözümler 205 Yer Kayseri 17 Haziran 2020 #89 Kaspersky'a yazdım durumu. Aşağıdaki cevap geldi: Bizim ile iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Belirtilen URL adresi virüs analistlerimizi daha önce gönderilmişti. Yapılan araştırmalara göre, bu sitede virüs olduğu doğrulanmıştır. Genişletmek için tıkla...
Kaspersky'a yazdım durumu. Aşağıdaki cevap geldi: Bizim ile iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Belirtilen URL adresi virüs analistlerimizi daha önce gönderilmişti. Yapılan araştırmalara göre, bu sitede virüs olduğu doğrulanmıştır. Genişletmek için tıkla...
B BalikŞuşişi Kilopat Katılım 23 Kasım 2016 Mesajlar 4.504 Makaleler 1 Çözümler 48 17 Haziran 2020 #90 yika38 dedi: Kaspersky'a yazdım durumu. Aşağıdaki cevap geldi: Eki Görüntüle 593973 Genişletmek için tıkla... Nasıl ya :/
yika38 dedi: Kaspersky'a yazdım durumu. Aşağıdaki cevap geldi: Eki Görüntüle 593973 Genişletmek için tıkla... Nasıl ya :/