Free kullanıyorsan vermeyebilir veya ayarlarını kurcaladıysan. Güncel değilse de güncelleyin.Kaspersky var bende de. Ama Teknobiyotik'de bir türlü uyarı vermiyor.
Free kullanıyorsan vermeyebilir veya ayarlarını kurcaladıysan. Güncel değilse de güncelleyin.Kaspersky var bende de. Ama Teknobiyotik'de bir türlü uyarı vermiyor.
Kaspersky var bende de. Ama Teknobiyotik'de bir türlü uyarı vermiyor.
Ben yarın sistem sipariş edecektim. Şimdi site temiz mi sıkıntılı mı anlayamadım?Ben kendi sitesinden satın aldım. Bilmiyorum bende Google yazar yazmaz verdi uyarı.
Başka site mi kalmadı? Biraz fazla ver başka yerden al veya sorunu bildir düzeltsinler.Ben yarın sistem sipariş edecektim. Şimdi site temiz mi sıkıntılı mı anlayamadım?
Dostum başka siteden almanı tavsiye ederim. Sadece bundan dolayı değil. Teknobiyotikten şikayetçi bir sürü kişi var.Ben yarın sistem sipariş edecektim. Şimdi site temiz mi sıkıntılı mı anlayamadım?
Evet. QP var, Mediamarkt var, Amazon.com.tr var.Başka site mi kalmadı? Biraz fazla ver başka yerden al veya sorunu bildir düzeltsinler.
Kaspersky var bende de. Ama Teknobiyotik'de bir türlü uyarı vermiyor.
Şu anda sıkıntılı görünüyor. İlla oradan sipariş edecekseniz sanal kart vb. yöntemle yapın alışverişinizi.Ben yarın sistem sipariş edecektim. Şimdi site temiz mi sıkıntılı mı anlayamadım?
Şu anda sıkıntılı görünüyor. İlla oradan sipariş edecekseniz sanal kart vb. yöntemle yapın alışverişinizi.
Evet. Güvenlik seviyesini maksimuma çektim.Web antivirüs ayarlarını kurcalamış mıydınız?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.