Teknobiyotik'in GTX 1070Ti Sistemi Neden Ucuz?

Duymak istediğin söylenen PSU'nun bu sistem için yeterli olacağıysa, bunu kabul etmeyen yok. Benim demek istediğim yetip yetmemesi değil. Sistem bileşenlerine göre seçilen PSU'nun alt seviye kalması. İlla bir PSU'nun alınması için, yeterli gücü sağlaması yetmiyor. High Power kötü bir marka mı? Değil. Sadece 50-60 TL üstüne 2 kat kaliteli bir PSU alınabilirken, alınmaz.

''Sisteme göre dandik PSU'' dememe rağmen yanlış anlaşılmış sanırım.

Daha fazla uzatmaya gerek yok, anlamışsındır umarım.

High Power, Zalman, Aerocool gibi markalara direkt dandik model denilmesi Everest, Frisby klasmanındaymış algısına sebep olabilir. @Silinen üye tepkisine bu yüzden hak vermek lazım. Sırf 1080 Ti için VS650'yi Corsair kalitesi algısıyla almak nasıl yanlışsa, Astro Gold 750 modelini dandik High Power diye almamakta yanlıştır.

Son düzenleme:
Aynen işte. Bundan bahsediyordum. Markalar zaten kaliteli. Model bazlı karşılaştırma yapmak daha doğru olur. Benim tek sıkıntılı olduğum nokta verilen güce göre PSU seçilmesiydi. Tek kriterin o olması gerektiğine karşı olduğum bir yorum yazmıştım. Yazdığı mesajdan bu anlaşılıyordu. Hani kaliteli bir marka ve yeterli gücü verebilen PSU. Peki modeli sorunluysa ne olacak? Bu işte olay.

Biraz yanlış anlaşıldı olay. Bence şimdi anlaşılmıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…