Teknobiyotik'in GTX 1070Ti Sistemi Neden Ucuz?

Demek istediğim bu işte. Anlatmak istediğiniz şeyler farklı. Doğru bulmadığım için yorum yapmıştım zaten.

"Sisteme göre dandik bir PSU'' ile ''dandik bir PSU''

Bu cümle işte. Farklı şeyleri anlatıyor. Sen veya ben, doğru bulup bulmadığımıza göre cevap veriyoruz işte. Bence fazla uzamasın. En iyi PSU Everest arkadaşlar(!). Hadi kaçtım.

Son düzenleme:
@Jira ‘ya katılıyorum. Bu 2 cümle arasında hatrı geçer farklar var. High Power giriş seviyesi sistemler için yeterli ve daha üst seviye PC’lerde daha kalitelileri alınmalı. @Oreki umarım yanlış bilgilendirme cezası yemezsin :D

PSU dediğiniz şey sistemi besleyen güç, sistemin kalbidir. Sen gidip de 5000-6000 TL'lik sistemine 150-200 TL'lik bir PSU koyar mısın?
18 yaşında bir adamı nasıl 60 yaşındaki bir adamın kalbi taşımıyorsa, 150 TL'lik bir PSU da 6000 TL'lik sistemi taşımayacaktır.
Kendiniz almayacağını parçaları bir başkasına da önermeyin.

Mesajları çarpıtan sizsiniz. İlk mesajımda da zaten bu PSU yetmez gibi bir şey söylemedim.
Çarpıtan ben değilim. Yetmez gibi bir şey söylememişsin zaten, ki söylediğine dair bir iddiada bulunmadım. Bu nereden çıktı?
Sadece bu düzeydeki bir sistem için alt seviye kaldığını belirttim.
Güzel ve yanlış anlaşılmayacak bir şekilde belirt o zaman. (Mesela üstte yazdığın gibi.) Alttaki gibi değil.
Sisteme göre dandik. O PSU maksimum 2500 TL bütçelerde tercih edilmeli.
5000 TL'lik sisteme 150 TL'lik PSU'yu koymak, veya 2500 TL'lik sisteme 500 TL'lik PSU koymak nasıl abes kaçıyorsa bu da öyle. Kullanılamaz mı? Kullanılır.
Evet, istediğim buydu. Kullanılır ve besler, gerisi beni ilgilendirmiyor. Mesele de konfigürasyon değil zaten.

Ama madem belli bir bütçenin üstünde sistem alıyorsun, o zaman PSU'yu da sistemle orantılı bir şekilde daha yüksek seviye bir model seçmelisin.
Tercih meselesi. Seçebilirsin de seçmeyebilirsin de.

Hayır, burada anlatılmak istenen gayet açık bir şekilde anlaşılıyor. 'Sisteme göre dandik bir PSU'' ile ''dandik bir PSU'' cümlesinde farklar var.
Düşük bütçelerde, bizim de önerdiğimiz modellerden biri konuda bahsi geçen PSU. Ama bu sisteme, kanımca öyle bir PSU yakışmaz. Bu yüzden PSU aşağılanmıyor. PSU, sisteme göre aşağılanıyor.
Daha iyi bir şekilde anlatılabilirdi dediğim gibi. Artık aynı şeyleri tekrar tekrar yazmak istemiyorum. Demek istediğimi anladıysan sorun yok. Burada bitirelim istersen?

Evet, istediğim buydu. Kullanılır ve besler, gerisi beni ilgilendirmiyor. Mesele de konfigürasyon değil zaten.
Sizi ilgilendiremiyor olabilir. Ama ben konu sahibinin bütçesi dahilinde alabileceği en iyi ürünü öneririm. Sizi ilgilendirip ilgilendirmemesi çok da umurumda değil.

Tercih meselesi. Seçebilirsin de seçmeyebilirsin de.
Tercih meselesi? 10.000 TL'lik sisteme de 200 TL'lik PSU alalım, 3.000 TL'lik sisteme de. Nasıl olsa ikisini de besleyecek güçte. PSU'yu sadece sisteme yeterli gücü vermesi şeklinde değerlendiriyorsunuz. Bu nasıl bir mantıktır, anlayamıyorum cidden.

Sizi ilgilendiremiyor olabilir. Ama ben konu sahibinin bütçesi dahilinde alabileceği en iyi ürünü öneririm. Sizi ilgilendirip ilgilendirmemesi çok da umurumda değil.
Benim de senin önermen umrumda değil, önerebilirsin. Ben öneri konusuna değinmedim zaten farkındaysan.

Tercih meselesi? 10.000 TL'lik sisteme de 200 TL'lik PSU alalım, 3.000 TL'lik sisteme de. Nasıl olsa ikisini de besleyecek güçte. PSU'yu sadece sisteme yeterli gücü vermesi şeklinde değerlendiriyorsunuz. Bu nasıl bir mantıktır, anlayamıyorum cidden.
Seçip seçmemesi onun tercihi, sen öner, önerme demiyorum.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı