Kasa kişiselleştirmesi malesef yapılmıyor o halde başka sistemlere bakayım sizin öneriniz var mıdır uygun fiyatlı 1660 ti sistemAnakartı ve kasayı değiştirirseniz daha iyi olur. Dark kasa almanızı öneririm.
Öneri için teşekkürler ama bütçem 4000 tl bu sisteme 1660 ti eklediğimizde 4200 e geliyor daha uygun sistem önerebilir misiniz ?DADG2/AMD Ryzen 5 2600/GIGABYTE RX590 GAMING 8GB/16GB DDR4/240GB SSD/1TB Disk/Gaming Bilgisayar | ITOPYA Bu sisteme 1660Ti ekleyebilirsiniz.
Kasada özelleştirme yapılamıyor maalesefAnakartı ve kasayı değiştirirseniz daha iyi olur. Dark kasa almanızı öneririm.
Bütçen 4000 TL ise hiçbir şey eklemeden al, sistem fiyatı zaten 3969 TL. Sadece 90 TL farkla MP510 SSD'yi ekle al. Bütçeni de aşmış olmuyor. İleride bir tane daha RAM ekleyip 16 GB yaparsın.Öneri için teşekkürler ama bütçem 4000 TL, bu sisteme 1660 ti eklediğimizde 4200'e geliyor daha uygun sistem önerebilir misiniz ?
Kasada özelleştirme yapılamıyor maalesef
Anakart 2666 destekliyorken 3000lik ram almak ne kadar mantıklı ? Sistem biraz saçma toplanmış dostum o anakartı yükseltmen lazım alacaksan eğer onun dışında kasa idare eder belki.Bütçen 4000 TL ise hiçbir şey eklemeden al, sistem fiyatı zaten 3969 TL. Sadece 90 TL farkla MP510 SSD'yi ekle al. Bütçeni de aşmış olmuyor. İleride bir tane daha RAM ekleyip 16 GB yaparsın.
Dostum yanlış anlamışsın beni@Azygos1 Olayı karıştırmışsınız biz H310 anakarta RAM önerisi yapmıyoruz. Konudan gram haberiniz yok, konuşuyorsunuz. Ayrıca 2666Mhz destekli anakarta 3000Mhz RAM takınca bir şey olmuyor, RAM 2666Mhz hızında çalışıyor. Bilginiz yoksa yorum yapmayın. Saçma olan sistem ne DADG2 mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.