Teknobiyotik'ten Samsung 970 EVO Plus aldım SSD Teknobiyotik garantili seri no her şey uyuşuyor sahte olma ihtimali var mı veya yurt dışı ürün olma ihtimali var mıdır?
SSD'yi daha test edemedim ama konu açmışlar burada şüphelendim.
Teknobiyotik'ten Samsung 970 EVO Plus aldım SSD Teknobiyotik garantili seri no her şey uyuşuyor sahte olma ihtimali var mı veya yurt dışı ürün olma ihtimali var mıdır?
SSD'yi daha test edemedim ama konu açmışlar burada şüphelendim.
1 TB olan modeli 1400 civarına alınabiliyor onun için soruyorum, TR de fiyatlar baya yüksekti çünkü. Amazon.de gönderiyor. 10-15 günde teslim ediyorlar.
1 TB olan modeli 1400 civarına alınabiliyor onun için soruyorum, TR de fiyatlar bayağı yüksekti çünkü. Amazon.de gönderiyor. 10-15 günde teslim ediyorlar.
Anladım hocam SSD yi kurduktan sonra Samsung Magician programıyla diski denetleyin seri numarasını da kontrol ediyor ve sahte mi değil mi görebilirsiniz. Doğrulanamazsa o zaman iade edebilirsiniz,
Find frequently asked questions and solutions for your upgraded computing life with Samsung V-NAND SSD products. FAQ for Consumer SSD, Portable SSD, NVMe™ SSD.
Anladım hocam SSD'yi kurduktan sonra Samsung Magician programıyla diski denetleyin seri numarasını da kontrol ediyor ve sahte mi değil mi görebilirsiniz? Doğrulanamazsa o zaman iade edebilirsiniz,
Find frequently asked questions and solutions for your upgraded computing life with Samsung V-NAND SSD products. FAQ for Consumer SSD, Portable SSD, NVMe™ SSD.
Anladım hocam SSD'yi kurduktan sonra Samsung Magician programıyla diski denetleyin seri numarasını da kontrol ediyor ve sahte mi değil mi görebilirsiniz? Doğrulanamazsa o zaman iade edebilirsiniz,