Teknobiyotik'ten alınan SSD sahte olabilir mi?

Teknobiyotik'ten Samsung 970 EVO Plus aldım SSD Teknobiyotik garantili seri no her şey uyuşuyor sahte olma ihtimali var mı veya yurt dışı ürün olma ihtimali var mıdır?
SSD'yi daha test edemedim ama konu açmışlar burada şüphelendim.

Son düzenleme:
Teknobiyotik'ten Samsung 970 EVO Plus aldım SSD Teknobiyotik garantili seri no her şey uyuşuyor sahte olma ihtimali var mı veya yurt dışı ürün olma ihtimali var mıdır?
SSD'yi daha test edemedim ama konu açmışlar burada şüphelendim.

Yeni mi aldınız sorması ayıp kaça aldınız ve hangi boyut?

Kaç GB?

1 TB olan modeli 1400 civarına alınabiliyor onun için soruyorum, TR de fiyatlar bayağı yüksekti çünkü. Amazon.de gönderiyor. 10-15 günde teslim ediyorlar.

Ben 500 GB olan modeli aldım kendi sitesinden ama şu zamanlar çok sahte ürün satıyorlar o yüzden şüphe duyuyorum.

Ben 500 GB olan modeli aldım kendi sitesinden ama şu zamanlar çok sahte ürün satıyorlar o yüzden şüphe duyuyorum.

Anladım hocam SSD yi kurduktan sonra Samsung Magician programıyla diski denetleyin seri numarasını da kontrol ediyor ve sahte mi değil mi görebilirsiniz. Doğrulanamazsa o zaman iade edebilirsiniz,

Anladım hocam SSD'yi kurduktan sonra Samsung Magician programıyla diski denetleyin seri numarasını da kontrol ediyor ve sahte mi değil mi görebilirsiniz? Doğrulanamazsa o zaman iade edebilirsiniz,

Hocam işte kuracak PC yok ama seri no şunu denetleyebiliyorum bir denetleyecegim.

Anladım hocam SSD'yi kurduktan sonra Samsung Magician programıyla diski denetleyin seri numarasını da kontrol ediyor ve sahte mi değil mi görebilirsiniz? Doğrulanamazsa o zaman iade edebilirsiniz,

Bir sıkıntı çıkmadı Samsung Magician'da ürün orijinal konu kapatılabilir.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı